Ana SayfaDedikoduHazal Kaya’nın Aşkını İlan Ettiği Mesaj Çok Beğenildi

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Aşkını İlan Ettiği Mesaj Çok Beğenildi

Güzel oyuncu Hazal Kaya, sevgilisi Ali Altay’a sosyal medya üzerinden destek ve sevgi mesajı verdi. Sevgilisi Ali Atay’a aşkını ilan eden Kaya, mesajıyla takipçileri tarafından da çok fazla beğeni ve yorum aldı.

FOX TV’nin bu sezon başlayan “Bizim Hikaye” adlı yeni dizisinde ‘Filiz’ rolüyle başrolde yer alan Hazal Kaya, sevgilisi ve meslektaşı Ali Altay’a, “Ayla” filminin galasına katılamadığı için instagram üzerinden samimi bir destek verdi.

[irp]

Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı “Ayla” adlı sinema filminde rol alan Ali Altay, geçtiğimiz gün galası yapılan filmine, yalnız katılmak zorunda kaldı. Gala günü, dizi çekimleri olan Hazal; galaya katılarak sevgilisine eşlik edemeyince, sosyal medya üzerinden aşk mesajı ve fotoğraf karesi paylaştı.

Hazal Kaya’dan “Seni Seviyorum” Mesajı

Geçtiğimiz gün, instagram hesabına sevgilisi Ali Altay ile birlikte çekildikleri, romantik bir fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Kaya, paylaşımının altına yazdığı notla büyük beğeni topladı. Paylaşımında; “Bu akşam çalışmak zorunda olduğum ve yanında olamayacağım için çok üzgünüm… Eminim, yine inanılmaz bir iş çıkarttın! Seni çok seviyorum, Hazal…” notu yazan güzel oyuncu, aşkını ilan etti.

Hazal Kaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler