Ana SayfaDedikoduDemet Akalın, Gülben Ergen'i "Kocasıyla" Vurdu!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Gülben Ergen’i “Kocasıyla” Vurdu!

Demet Akalın, Demet Şener’i Takibe Alan Gülben Ergen’i Kocasıyla Vurdu

Gülben Ergen’in hakkında çıkan iddialardan sonra Demet Akalın ile arası bozulmuş hatta Demet Akalın’ın,Gülben Ergen’i takipten çıkartığı yönünde dedikodular çıkmıştı. Bir takipçisinin yaptığı yorum üzerine duruma açıklık getiren Demet Akalın “Bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var.” yorumunda bulundu.

Demet Akalın Olayın Öyle Olmadığına Dair Açıklama Yaptı

Bir süre önce Gülben Ergen’in sosyal medya hesabı Instagram’dan Demet Akalın’ı takipten çıkardığı ve Demet Şener’i takibe aldığı iddia edilmişti. Sosyal medyada çok sık vakit geçiren ve yorumlara da dikkat eden hatta sık sık kendi tarzıyla cevap veren Demet Akalın yine ortalığı salladı.

Bir takipçisi Demet Akalın’a “Gülben Ergen, Demet Şener’i takip etmeye başlamış” yorumunda bulundu. Gülben Ergen’in Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik’i aldattığı iddiaları göndermede bulunan Akalın, takipçisine şu cevabı verdi: “Yok, tam tersi aslında. O beni çıkardı. Sonra da takip etmiş. Ben takılmam öyle şeylere ama bu polemiklere girmeyecek kadar sevdiğim bir eşim var.” yorumunda bulunarak gönderme yaptı.

Demet Akalın, Gülben Ergen'i "Kocasıyla" Vurdu!
Demet Akalın, Gülben Ergen’i “Kocasıyla” Vurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler