Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'ın boşanmaktan vazgeçmesinin nedeni ortaya çıktı

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın boşanmaktan vazgeçmesinin nedeni ortaya çıktı

Bir süredir boşanma haberleri ile gündemde olan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan cephesinden yeni bir haber geldi. çiftin boşanmasını engelleyen neden ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Serdar Ortaç neden boşanmaktan vazgeçti?

Magazin dünyası geçen hafta Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çiftinin boşanma haberi ile çalkalanmıştı. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, bu olayı köşesine taşıdı ve çiftin boşanmasını engelleyen nedeni yazdı.

[irp]

İşte o yazı…

2014 yılında nikah masasına oturan çift ile ilgili daha önce de birçok kez ayrılık haberleri çıkmış, taraflar her seferinde iddiaları yalanlamıştı. Bu kez de böyle oldu. Serdar Ortaç, durumu kurtarmak için “Hayır, boşanmadık” diye bir açıklama yaptı. İşin doğrusunu yine benden öğrenin: Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan Ortaç boşanacaktı ama evliliklerini ‘şimdilik’ kurtardılar. Çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olarak, daha önce Ortaç’ın çocuk istemesi, Chloe’nin ise ‘önce kariyer’ demesi gösterilmişti. Ancak nedenini bilmesem de en son büyük bir kavgaya tutuştuklarını ve Serdar Ortaç’ın boşanmak için avukatının yolunu tuttuğunu öğrendim. Fakat avukatına giderken rastladığı yakın bir arkadaşı, boşanmanın ciddi bir karar olduğunu söylemiş ve tekrar düşünmesini tavsiye etmiş. Arkadaşını dinleyen Serdar Ortaç da, avukata gitmekten vazgeçmiş ve düşünmeye karar vermiş. Yani Ortaç, şimdilik boşanma girişimini rafa kaldırmış. Bakalım evliliğini kurtarabilecek mi, yoksa boşanma kararını raftan indirip avukatına mı gidecek; bekleyip göreceğiz.

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler