Ana SayfaDedikoduMeral Kaplan açıkladı: "Kocam ve bakıcı bana baskı yapıyordu!"

İlgili Postlar

Meral Kaplan açıkladı: “Kocam ve bakıcı bana baskı yapıyordu!”

Eski manken ve oyuncu Meral Kaplan çocuk bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia etti. Magazin dünyasında uzun süredir ekranlardan uzak olan Meral Kaplan, zaman zaman özel yaşamıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Meral Kaplan, bakıcıyı şikayet ettiğini söyledi.

“Rus bakıcısı tarafından saldırıya uğradım.”

Eski manken ve güzel oyuncu Meral Kaplan’ın bakıcısını annesinden bile ayırt etmediğini belirterek; “3 yaşındaki kızımı emanet ettiğim 60’lı yaşlardaki Rus bakıcısı tarafından saldırıya uğradım.” İfadelerini kullanarak bakıcı hakkında şikayette bulunduğunu söyledi.

Çığlıklarımı duyan komşularım kurtardı!”

En Son Babalar Duyar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Meral Kaplan’ın yaptığı açıklama magazin dünyasına bomba gibi düştü. Duyanları şaşkına çeviren açıklamalarında Meral Kaplan’ın: “Çığlıklarımı duyan komşularım kurtardı!”dedi.[irp]

“Başım betona çarptı, ardından…”

Yıllar önce bakıcısıyla yollarını ayırmak istediğini söyleyen eski manken ve güzel oyuncu Meral Kaplan yaşadığı korku dolu anları dehşet içerisinde şöyle aktardı: ” Bakıcımla çalışmak istemediğimi söyledim. Beni ittirdi, başım betona çarptı, ardından kalktım vazo gibi porseleni kafama indirdi. Bir saat sürdü bu çekişme, polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı.” Diyerek Kaplan, bu yapılanların karşılıksız kalmayacağını da vurguladı.

“Eşim kadını savundu.”

Eski manken ve oyuncu Meral Kaplan 2011 yılında evlendiği eşi Erhan Kanioğlu’nu da suçladı. Ünlü oyuncu Kaplan duyanları şok edecek iddialarına şu sözleriyle son verdi: Eşim yıllardır bu kadınla birlikte benim üzerimde hakimiyet kuruyordu. Eşim kadını savundu.” Yaşadıklarını karşılıksız bırakmayacağının altını çizen Kaplan: “Eşimle boşanacağım. İkisine de dava açacağım.” dedi. Ünlü oyuncu Meral Kaplan’ın yaptığı açıklamalar magazin dünyasında hızla yayılırken sosyal paylaşım platformlarından pek çok insan tarafından da yaşadıkları sonucunda gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet kabul edilemez, yapacaklarının arkasındayız şeklinde yorumlar aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler