Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (12.11.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (12.11.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

 

Sia Çıplak Fotoğrafını Paylaştı!

Avustralyalı pop yıldızı Sia, paparazziler tarafından “Çıplak fotoğrafların elimizde” diye tehtit edildi, kendisi o çıplak fotoğraflarını paylaşıp altına “Alın hem de bedava” yazdı!

Murat Şar Hale Soygazi’ye Dava Açtı!

Murat Şar uzun süredir, “Seda ve Uğur’la Artık Susma” programında Hale Soygazi’nin kendi öz annesi olduğuna dair iddialarıyla gündemdeydi. Henüz, bir günlükken kendisinin evlatlık verildiğini ve annesinin Türk sinemasının ünlü isimlerinden birisi olduğunu ileri süren Şar, Hale Soygazi’ye annelik davası açtı.

Bu kadarı da fazla mı?

Ömür Gedik: Evlilik yıldönümü ilişkinin taçlandığı andır. Bunu en çok evliliğinden mutlu çiftler hakkıyla kutlar. E ama Çağla ve Emre ayrılar! Bir anne baba olarak iyi arkadaş olmalarını anlıyorum ama evlilik yıldönümü kutlamayı anlayamadım.

Eşinin Yanında Kayınpederinin Dudağına Yapıştı!

Los Angeles’da Legacy of Vision derneğinin galasına eşiyle birlikte katılan güzel oyuncu Catherine Zeta Jones, 100 yaşındaki kayınpederini dudağından öperek selamlaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sibel Can Nasıl Zayıfladı?

Bugüne kadar aldığı kiloları ile dikkat çeken Sibel Can, bu sefer kilo vermesiyle gündeme geldi.

Eltilerin birbirine düşmesi yakın!

Duyanları şoke eden bir olay yaşandı! Çok uzun zamandır İngiliz kraliyet ailesinin en gözde ve en sevilen üyesi olma özelliğini taşıyan Kate Middleton’ın “tacı” tehlikeye girdi. Çünkü Middleton’un bile ummadığı bir rakiple karşı karşıya gelince birde üstüne yaşanacakların muamma olması olayı enteresanlaştırıyor… Gelin, Middleton ve yaşananların detaylarına haberimizden bakın.

Filiz Akel’in Otopsi Raporu Çıktı!

Vatan Şaşmaz’ı öldürüp, ardından intihar eden Filiz Akel’in otopsi raporu ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere Vatan Şaşmaz’ın ölümü 7’den 70’e herkesi oldukça üzmüştü. Filiz Akel’in onu öldürme nedeni ise olayı bilenler tarafından “saplantılı aşk” iddiası ortaya atılmıştı. Otopsi raporu çıkan Filiz Akel’in kanında alkol ve psikiyatri ilaçları olduğu ortaya çıktı.

Ödül Gecesine Öpüşme Olayı Damga Vurdu!

Kate Winslet, ödül almış olduğu Hollywood Film Ödülleri gecesinde oyuncu Allison Janney’in dudaklarını öperek geceye damgasını vurdu.

Hadise Yeni Klibindeki Duş Sahnesi Olay Oldu!

‘Sıfır Tolerens’ klibi için Fransız mankeni Aurelien Muller ile kameralar karşısına çıkan ünlü pop şarkıcısı Hadise, cesareti ile tüm sınırları zorladı.

Serdar Ortaç Sağlık Durumu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

CRI TÜRK Radyo’da Michael Kuyucu’nun programına katılan Serdar Ortaç, sağlık durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yaklaşık 3 yıldır MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, hastalığı yüzünden çok acı çektiğini belirterek, “Dışarıdan iyi görünebilirim ama içeriden yanıyorum” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler