Ana SayfaÜnlülerÖdül Gecesine Öpüşme Olayı Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Ödül Gecesine Öpüşme Olayı Damga Vurdu!

Kate Winslet, ödül almış olduğu Hollywood Film Ödülleri gecesinde oyuncu Allison Janney’in dudaklarını öperek geceye damgasını vurdu.

Hollywood filmlerinin ve oyuncularının ödüllendirildiği Hollywood Film Ödülleri, önceki gece Los Angeles’taki The Beverly Hilton’da düzenlenmiştir. Oscar, Grammy ve Altın Küre sahibi olan başarılı oyuncu Kate Winslet, 27 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘Wonder Wheel’ isimli filmindeki performansı ile gecede ‘Hollywood Aktrist Ödülü’nün sahibi oldu.

Ünlü oyuncu, sahneden tam ineceği an, sahneye ödülünü alması için ABD’li oyuncu Allison Janney davet edilmiştir. Janney’i sahnede tebrik etmiş olan Winslet, bir anda arkadaşının dudaklarına yapıştı, herkesi şaşkına uğrattı.

 

 

Hareketi ile geceye damgasını vurmuş olan Kate Winslet, bunu sadece Allison Janney’i tebrik etmek için yaptığını söyledi.

Angelina Jolie de Hollywood Film Ödülleri’ne katılanlar arasındaydı. Jolie, gecede yönetmen koltuğunda oturmuş olduğu “First They Killed My Father’ filmi ile ödül aldı. Törene gri ipek bir elbisesi ile katılmış olan oyuncu, kırmızı halıda vermiş olduğu bol gülücüklü pozlarla dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler