Ana SayfaÜnlülerBu kadarı da fazla mı?

İlgili Postlar

Bu kadarı da fazla mı?

Boşandıktan sonra arkadaş olan Çağla Şikel ve Emre Altuğ evlilik yıl dönümlerini kutladılar. Bu kadarı da fazla mı?

Yorumladılar;

Ömür Gedik: Evlilik yıldönümü ilişkinin taçlandığı andır. Bunu en çok evliliğinden mutlu çiftler hakkıyla kutlar. E ama Çağla ve Emre ayrılar! Bir anne baba olarak iyi arkadaş olmalarını anlıyorum ama evlilik yıldönümü kutlamayı anlayamadım.
Cengiz Semercioğlu: Çağla ve Emre’nin boşanmış anne-babalar içinde en iyi örnek olduğunu hep söylüyorum. Ama evlilik yıldönümü kutlayarak olayı biraz zorlamışlar. O zaman boşanmasaydınız! Doğum günü kutlamak, çocuklarla hep beraber yılbaşı, bayram kutlamak tamam da, evlilik yıldönümünü kutlamak da ne? Evlilik mi kaldı ortada da yıldönümü olsun…
Onur Baştürk:
İlk kez duyduğum bir şey boşanan bir çiftin evlilik yıldönümü kutlaması. Çok romantik bir durum gibi gözükse de, bence bu yıldönümü kutlaması başka bir şeye işaret: Emre ve Çağla aslında hâlâ beraberler. Ve yeni bir ilişki modeli deniyorlar. Neyse çok fazla yabancı dizi izleye izleye böyle aşırı modern coşmalar da yaşıyor olabilirim tabii.
Melike Karakartal: Boşanmış bir çift olarak evlilik yıldönümlerini kutlamış olmaları, sona ermiş ilişkilerde pek rastlanır iş değil. Ya aşkları gerçekten bitti ama çocuklar var ve iki insan olarak birbirlerini çok seviyorlar… Ya da hâlâ bitmeyen bir hikaye var. Açıkçası bana ilk ihtimal daha yakın geldi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler