Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Operasyonu! 3 Kişi Göz Altında 15 Kişi Aranıyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Operasyonu! 3 Kişi Göz Altında 15 Kişi Aranıyor

Şeyma Subaşı’nı Karalamak İçin Kurulan Çeteye Darbe! 3 Kadın Gözaltında

Kanal sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı ve bir süre önce evlenmiş olduğu Şeyma Subaşı’yı karalamak adına kurulan çeteye yapılması gerekenler başladı. İnternet üzerinde sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın göz altına alındı fakat hepsi bu kadar değil. Bu çeteden olan diğer 15 kişi de aranıyor.

Yakalanınca Ne Yapacağını Şaşırmış

9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığı ile Şeyma Subaşı’na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı. Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu’nca yapılan operasyonda Yeşim N.(38) İstanbul’da, İlknur R.(37) ise Mersin’de gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.’nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi. Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.’nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturmayı düzenleyen ekip ise Şeyma Subaşı’na hakaret iddiasıyla yakalanacak olanların bu kadarla sınırlı olmadığını ve 15 kişinin arandığını söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler