Ana SayfaDedikoduEltilerin birbirine düşmesi yakın!

İlgili Postlar

Eltilerin birbirine düşmesi yakın!

Duyanları şoke eden bir olay yaşandı! Çok uzun zamandır İngiliz kraliyet ailesinin en gözde ve en sevilen üyesi olma özelliğini taşıyan Kate Middleton’ın “tacı” tehlikeye girdi. Çünkü Middleton’un bile ummadığı bir rakiple karşı karşıya gelince birde üstüne yaşanacakların muamma olması olayı enteresanlaştırıyor… Gelin, Middleton ve yaşananların detaylarına haberimizden bakın.[irp]

“eltiler kapışması”

Olay saatler içinde dünyada magazin gündemine otururken: “eltiler kapışması” olarak adlandırılıyor. Aynı aileye gelin giden iki genç kadın arasında rekabet yaşanması normalde çok enteresan bir durum olmasa da bunu yaşayanlar kraliyet ailelerinden olunca gündeme bomba gibi oturdu!

Dünyadan saygı duyuyordu ya şimdi?

Kate Middleton, Prens William ile evlendikten sonra Cambridge Düşesi unvanını almıştı. Middleton’ın bu unvan sayesinde sadece ülkesinde değil dünyanın dört bir yanında hatırı sayılır bir hayran kitlesi var. Yıllardır bunun rahatını süren Middleton bu kez sıkı bir rakiple karşı karşıya. Peki bu rakip kim?

Middleton’ın unvanını sarsan rakip yabancı biri de değil. Prens William’ın kardeşi Prens Harry’nin bir süredir birlikte olduğu ve evleneceği konuşulan oyuncu Meghan Markle, Middleton’ın karşısına rakip olarak çıktı. Öyle ki daha nişan bile olmadan özellikle giyim zevkleri konusunda ikisi de sıkı bir gözlem altına alındı. İkilinin giydikleri, gittikleri yerler ve yaşantıları şimdiden konuşulmaya ve karşılaştırılmaya başlandı.

Peki kim zirvede?

Daha şimdiden aile içine girmeden yeni gelin Markle, adından çokça söz ettiriyor. Birçok kişi Middleton ile Markle’ın giyim zevklerini karşılaştırmaya başladı. Ülkemizde ve dünyada moda yorumcularına göre yakında elti olacak iki genç kadın aynı zamanda moda kardeşi olarak nitelendiriliyor. Çünkü giyim tarzları bariz birbirine benziyor.  İki genç kadın da genellikle birbirlerine benzer çizgilerde kıyafetler tercih ediyor. Durum böyle olunca da daha şimdiden “kim hangi elbiseyi daha önce giydi” ya da “kim benzer çizgileri olan bir elbiseyi daha iyi taşıyor” tartışmaları başladı.

Magazin dünyasında en çok konuşulanlar arasında!

Anlaşılacağı üzere eğer Prens Harry gerçekten Markle ile evlenirse iki gelinin “kapışması” daha da hareketli bir hal alacak. Kate Middleton ve Meghan Markle, bu nedenle magazin basınının gündeminde ilk sıralardan inmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler