Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç Sağlık Durumu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Sağlık Durumu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Serdar Ortaç’tan Sevenlerini Üzecek Sözler: Dışarıdan İyiyim Ama İçeriden Yanıyorum

CRI TÜRK Radyo’da Michael Kuyucu’nun programına katılan Serdar Ortaç, sağlık durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yaklaşık 3 yıldır MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, hastalığı yüzünden çok acı çektiğini belirterek, “Dışarıdan iyi görünebilirim ama içeriden yanıyorum” dedi.

“Sanki İçime Çimento Dökülmüş Gibi”

Başarılı popçu 3 yıldır bu hastalıkla pençeleşiyor. Dışarıdan gayet iyi görülen Serdar Ortaç normal hayatına devam ediyor. Şarkılarını çıkartıyor, konserlerini gerçekleştiriyor. Fakat durum bizim gördüğümüzden daha kötü.Serdar ortaç hastalığı hakkında şunları söyledi, “Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum. Sanki çimentoyu, alçıyı belime dökmüşler gibi. Sahnede ‘Yaz Yağmuru’nu okuyorum mesela, hop yana kayıyorum toparlıyorum kendimi ve devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç’ın Pençeleştiği MS Hastalığı Nedir?

Multipl Skleroz, bağışıklık sisteminizin sinirlerinizi kapsayan koruyucu dokuya (miyelin) saldırdığı potansiyel olarak zayıflatan bir hastalıktır. Miyelin hasarı beyniniz, omur iliğiniz ve vücudunuzun diğer kısımları arasındaki iletişimi etkileyebiir. Bu durum sinirlerin kendisinde geri dönüşü olmayacak hasara neden olabilir. Belirtileri etkilenen sinirlere ve hasarın boyutuna bağlı olarak oldukça değişkenlik gösterir. Şiddetli multipl skleroz hastaları yürüme ve net konuşma yetilerini kaybedebilirler.

Serdar Ortaç Sağlık Durumu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu
Serdar Ortaç Sağlık Durumu Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler