Ana SayfaDizilerMurat Şar Hale Soygazi’ye Dava Açtı!

İlgili Postlar

Murat Şar Hale Soygazi’ye Dava Açtı!

Murat Şar uzun süredir, “Seda ve Uğur’la Artık Susma” programında Hale Soygazi’nin kendi öz annesi olduğuna dair iddialarıyla gündemdeydi. Henüz, bir günlükken kendisinin evlatlık verildiğini ve annesinin Türk sinemasının ünlü isimlerinden birisi olduğunu ileri süren Şar, Hale Soygazi’ye annelik davası açtı.

Daha Öncesinde Hale Soygazi Dava Açmıştı

Edremitli Murat Şar, geçtiğimiz aylarda Show TV’de yayınlanan “Seda ve Uğur’la Artık Susma” programına gerçek ailesini bulmak için katılmıştı. Bir günlük bebekken; evlatlık olarak verildiğini ve gerçek annesinin Türk sineması oyuncularından ve ‘Türkiye Güzeli’ seçilmiş önemli bir isim olduğunu ileri sürmüştü. Şar; programdaki iddialarında öz annesinin Hale Soygazi olduğuna dair söylemleriyle epeydir gündemde yer alıyor. Bu iddiaları kabul etmeyen başarılı oyuncu Soygazi, Şar’ın kendisine iftira attığını ileri sürerek savcılığa şikayette bulmuş ve Şar hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Şimdi de Murat Şar Annelik Davası Açtı!

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre; hakkında açılan soruşturması devam eden Murat Şar, Hale Soygazi’ye karşı dava açtı. Savcılığa başvuran Şar, “Beni büyüten babaannem, annemin oyuncu olduğunu söylemişti. Babaannemin anlattığı kadın Hale Soygazi’dir. Soy-bağımın tespit edilmesini istiyorum” dedi. İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından emektar oyuncu Soygazi hakkında soruşturma başlatıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler