Ana SayfaÜnlülerMuslera Baba Oldu

İlgili Postlar

Muslera Baba Oldu

Galatasaray’ın yıllardan beri güven verne kalecisi ve aynı zamanda kaptanı olan Fernando Muslera baba olma sevinci yaşadı. Eşi Patricia Muslera ile bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Fernando Muslera, bu sevincini sosyal medya hesabından da paylaştı. Yeni erkek bebeğin ismi ise Kailash oldu.

[irp]

7 Sezondan Beri Forma Giyiyor

Galatasaray’a geldiği ilk günden itibaren performansı ile sevilen Fernando Muslera, 7 sezondan beri Türkiye’de ve Galatasaray’da. İstanbul’u çok seven ve ailesiyle birlikte ülkeye kısa süre içerisinde alışan Fernando Muslera, yeni bebeğinin Türkiye’de doğmasından da oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Kailash Ne Demek?

Muslera çiftinin bebeğine Kailash adını vermesi aynı zamanda bu ismin ne anlama geldiği noktasında da merak uyandırdı. Elde edilen bilgilere göre Kailash Tibet bölgesinde bulunan bir dağ. 6.638 metre yüksekliğinde olan bu dağ, dünyaca ünlü. Bazı dinlerde hacı olmak adına bu dağ ziyaret edilirken, günlük yaşamdaki kullanımda imkansız işlerden söz edilirken Kailash ifadesi kullanılıyor. Buna karşın Fernando Muslera ve eşinin yeni erkek bebeği için neden böyle bir isim tercih ettiği tam olarak bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler