Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül’ün Yıldızı Parlıyor

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’ün Yıldızı Parlıyor

Kadir Doğulu ile hayatını birleştirdilkten sonra yıldızı giderek parlayan ve daha fazla gündemde yer almaya başlayan Neslihan Atagül, son olarak Azerbaycan’da dikkat çekti.

[irp]

Azerbaycan’da özel bir etkinliğe katılan ve özel bir markanın marka elçisi olarak programa dahil edilen Neslihan Atagül, programın en dikkat çeken isimlerinden bir tanesi oldu.

Bakü’de İlk Oldu

Bakü’de ilk defa gerçekleştirilen etkinlikte yer alan Neslihan Atagül, ülkeye gittiği andan itibaren magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu ve aynı zamanda etkinlikte de en çok ilgi gösterilen ünlü isim olarak haberlerde yer aldı.

Mucize Gecesi Düzenlendi

Düzenlenen etkinlik için Mucize Gecesi adı verilirken, gecede 3 farklı aday sanatçı sahne aldı. Röya, Miri Yusif ve Nigar Jamal gibi ülkede çok sevilen ve beğenilen ünlü isimler olmasına karşın Neslihan Atagül Doğulu’nun en çok dikkat çeken isim olması Azerbaycan’da ünlü oyuncunun ne kadar popüler olduğunu gözler önüne serdi.

3000 kişinin katılım gösterdiği etkinlikte Neslihan Atagül’ü görmek isteyen kişiler kısa sürede izdiham yarattı. Ünlü isim gösterilen bu ilgiden dolayı zaman zaman zor anlar yaşasa da etkinlik herhangi bir problem olmadan tamamlandı.

Teşekkür Etti

Kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Neslihan Atagül konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. “Beni görmek için gelen ve bana desteğini gösteren herkese çok teşekkür ederim. Bu samimi sevginin karşılıklı olduğunu bilmenizi isterim.” diyen Neslihan Atagül bu durumu sosyal medya hesabına da yansıttı.

Neslihan Atagül Kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler