Ana SayfaÜnlülerSibel Can Nasıl Zayıfladı?

İlgili Postlar

Sibel Can Nasıl Zayıfladı?

Bugüne kadar aldığı kiloları ile dikkat çeken Sibel Can, bu sefer kilo vermesiyle gündeme geldi.

[irp]

Ünlü sanatçı Türkiye’nin en önemli isimlerinden birisi olarak gösterilirken sık sık aldığı kiloları ile medyada gündeme geliyor. Son yıllarda ise özel bir yaşam koçu ile çalıştığı bilinen Sibel Can, kısa süre içerisinde kilolarını verirken şu anda ideal vücuda ulaştığını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Sibel Can Nasıl Kilo Verdi?

Sibel Can’ın yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalışmaya başladığı, yapılan bu özel planlamaların Sibel Can’ın vücudunda olumlu etki yaptığı ve ünlü şarkıcının vermek istediği kilolarını kolay bir şekilde verdiği öğrenildi. Üç aylık bir çalışma sonrasında etkili bir kilo verme çalışması yapan Sibel Can’ın gün içerisinde spora daha fazla önem verdiği ve bir saat yürüyüş yaparak yüzme etkinliklerine katıldı öğrenildi.

Haftada 4 gün Sibel Can için özel yemekler hazırlayan Şeyda Coşkun, Sibel Can için hazırladığı programla birlikte hızlı bir şekilde kilo verilmesini de sağlamış durumda.

Sibel Can Neler Yedi?

Menülerinde mevsim sebzelerinin ağırlıklı olduğu öğrenilirken sebze ve meyve suları da yine en çok tercih edilenler arasında. Öğrenilen bilgilere göre Sibel Can aynı zamanda ödem atıcı çayları da ihmal etmemiş.

Sibel Can için bu durum biraz zorlu geçse de ünlü ismin konser maratonu öncesinde fit bir vücuda ulaşmak ve zayıflama noktasında oldukça kararlı olduğu da kulislerden gelen bilgiler arasında.

Sibel Can Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler