Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (06.11.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (06.11.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Ufak Tefek Cinayetler Diziyle İlgili Bomba İddia!

Star TV’nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören dizi filmin “kopya olabileceği” söylentileri gündeme geldi.

Gülşen Paylaştığı Emzirme Resmi ile Olay Oldu

Bebeğinin bakımını bir başkasına bırakmamış olan ünlü pop şarkıcısı Gülşen, sosyal medyasından yaptığı paylaşım ile şaşırttı.

“YANLIŞLIKLA KOCAMIN İKİZİYLE BİRLİKTE OLDUM!”

Beyaz TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Nur Viral’in yaptığı “Hayatta Her Şey Var” isimli programın canlı yayınına katılan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, “Bilmeden eşimin ikiziyle birlikte oldum, hamile kaldım” deyince stüdyoda bulunan ve ekran başındaki izleyiciler resmen dondu kaldı.

Hadise,O Ses Türkiye’deki Yarışmacısıyla Aşk Yaşıyor

Sempatisi ile herkesin gönlünde taht kuran Hadise’nin herkesten gizlediği sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Ateşli şarkıcı Hadise, kendisine 5 yıl sonra şampiyonluk yaşatan kendisine hayranlık duyduğunu her fırsatta söyleyen Dodan Özer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu haber üzerine ortalık karıştı.

Suriyeli Kadın Vivian Nouri Hollywood Yıldızı Oldu!

Körfez Savaşı’nın sonra 1991 yılında çıkan Saddam yönetimine karşı başlayan Kürt isyanında Irak’ın kuzeyinde bulunan evleri yıkılan Vivian Nouri, Suriye’de ailesinin sığındığı bir mülteci kampında dünyaya gelmişti.

Nihat Doğan: “Vatan Şaşmaz ile bilinmeyen vahim iddialar var! Şok olacaksınız!”

Nihat Doğan Vatan Şaşmaz olayıyla ilgili çok farklı bilgilerin kendisine ulaştığını ve iddiaların doğru olduğu ispat edilirse tüm bilinenlerin baştan sona değişeceğini söyledi. Doğan, ünlü sunucu Şaşmaz’ın cinayetiyle ilgili bir belge ve içerik beklediğini ifadelerine ekledi.

Sinem Kobal Evliliği İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Sinem Kobal bir dergiye vermiş olduğu röportajda bizleri şaşırtan açıklamalarda bulundu. Sinem Kobal, Kenan ile evlilikleri hakkında “Ruh eşini bulmak ve onunla bir aile kurmak insanı tamamlanmış hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel 60 Kilo Olunca…

Marka yüzü olduğu Loreal’in bir etkinliğindeki dans şovunda fazla kiloları olduğu için şovu beğenilmeyince içerleyen Hande Erçel, 60 kilo olunca karbonhidrat ve şeker’e dur dedi.

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl’ın Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

Oyuncu olan Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesabını kullanma şekli genellikle ailesiyle geçirdiği güzel anlarını paylaşmak üzerine olsa da, zaman zaman dostlarını unutmuyor ve güzel anları paylaşmaktan kaçınmıyordu. Bu sefer Erkan Petekkaya öyle bir fotoğraf karesi paylaştı ki sosyal medya ayağa kalktı.

Gökçe Bahadır Az Kalsın Boğuluyordu!

Star TV ekranlarında yayınlanan “Ufak Tefek Cinayetler” isimli dizide oynayan Gökçe BahadırBade İşçil ile kavga ettiği bir sahnede rol arkadaşı İşçil tarafından havuza atıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler