Ana SayfaYaşamGüzellikHande Erçel 60 Kilo Olunca…

İlgili Postlar

Hande Erçel 60 Kilo Olunca…

Marka yüzü olduğu Loreal’in bir etkinliğindeki dans şovunda fazla kiloları olduğu için şovu beğenilmeyince içerleyen Hande Erçel, 60 kilo olunca karbonhidrat ve şeker’e dur dedi.

Hande Erçel 60 Kilo Olunca

23 yaşındaki balık etli oyuncu Hande Erçel, artık haftanın 3 günü Sarıyer’de bulunan bir salonda düzenli olarak pilates yapıyor. Ayrıca güzel oyuncu’nun zayıflaması için çok özel bir formülünün de olduğu ortaya çıktı. Bolca protein tüketen Erçel, ara öğünlerde yeşil elma tüketiyor. Diyet deyince akla ilk gelen şeylerden birisi olan Yeşil elma, posalı yapısı ile sindirim sistemini hızlandırıyor ve böylece kişiyi tok tutuyor.

Hande Erçel 60 Kilo Olunca

Şu sıralar kilolarından yavaş yavaş kurtulmaya başlayan Erçel, tarçınlı suyu da bol bol içmeyi unutmuyor. Ünlü ve güzel oyuncu Erçel, metabolizmayı hızlandırmaya yarayan yağ yakıcı özelliği bulunan ve kan şekerini dengelemesine yarayan tarçın sayesinde de hiçbir zorlanma olmadan fazla kilolarına yavaş yavaş veda ediyor.

Hande Erçel 60 Kilo Olunca

TAKTİK MURAT BOZUN TAKTİĞİ

Murat boz da geçtiğimiz yıllarda Bodrum’da kameralara kilolu haliyle yansımıştı ve hayranlarını hüsrana uğratmıştı. Fazla kilolarından kurtulmak için yeşil elma yiyerek aynı zamanda düzenli olarak da spor yaparak fit bir vücuda sahip olmuştu. Ayrıca Hadise de yeşil elma taktiği sayesinde vücudunu koruyan ünlülerden.

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Hande Erçel 60 Kilo Olunca

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler