Ana SayfaDedikoduNihat Doğan: "Vatan Şaşmaz ile bilinmeyen vahim iddialar var! Şok olacaksınız!"

İlgili Postlar

Nihat Doğan: “Vatan Şaşmaz ile bilinmeyen vahim iddialar var! Şok olacaksınız!”

Nihat Doğan Vatan Şaşmaz olayıyla ilgili çok farklı bilgilerin kendisine ulaştığını ve iddiaların doğru olduğu ispat edilirse tüm bilinenlerin baştan sona değişeceğini söyledi. Doğan, ünlü sunucu Şaşmaz’ın cinayetiyle ilgili bir belge ve içerik beklediğini ifadelerine ekledi.

Nihat Doğan, sunuculuğunu yaptığı sabah programında; Beşiktaş’taki lüks bir otel odasında, 27 Ağustos 2017 tarihinde, Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’la ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı.

Vatan Şaşmaz Olayıyla İlgili Yer Yerinden Oynayacak!

Nihat Doğan, Beyaz TV’de sunuculuğunu yaptığı “Söylemezsem Olmaz” adlı sabah programında dün, merhum sunucu Şaşmaz ile ilgili çok sürpriz açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili bu ay içinde eline bir belgenin ulaşacağını ve bu belgede, olayla ilgili çok vahim iddialar olduğunu dile getirdi. “Yeni iddialarla bildiğiniz her şey değişebilir. Tüm Türkiye şoka girecek.” Dedi.

Şok İddia: “İyi bildiğimiz kötü, kötü bildiğimiz iyi olabilir”

Ünlü türkücü Doğan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programında, Vatan’nın cinayetiyle ilgili: “Bütün her şeyi baştan sona değiştirecek bir iddia. Hiç kimsenin bilmediği bir şey bana geldi. Dosyayı bekliyorum, içeriği bekliyorum. Muhtemelen bu ay sonuna doğru belge bana gelecek. Bunu söyleyeyim. İnşallah doğru değildir. Çünkü çok vahim iddialar var. Dengeleri değiştirebilecek iddialar olduğu söyleniyor. Belki kötü kadın diye bilinenin iyi, iyi adam gibi görünenin kötü insan olduğu noktasına varacak kadar ağır iddialar… Vatan’la ilgili çok vahim iddialar… İnşallah doğru değildir diye umuyorum. Türkiye şoka girecek. O dosya geldiği zaman yer yerinden oynayacak, olayın bütün seyri değişecek. Fakat; kanıt gelmeden hiç kimseye, bir şey söyleyemem, güvenilirliğimi yitiremem.” Şeklinde bomba açıklamalar yaptı.

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler