Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'ın Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl’ın Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl’ın Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu

Oyuncu olan Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesabını kullanma şekli genellikle ailesiyle geçirdiği güzel anlarını paylaşmak üzerine olsa da, zaman zaman dostlarını unutmuyor ve güzel anları paylaşmaktan kaçınmıyordu. Bu sefer Erkan Petekkaya öyle bir fotoğraf karesi paylaştı ki sosyal medya ayağa kalktı.

Hem Farklı Fikirler Geldi, Hem Övgüler

Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl ile eskilerden çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “hatıra” notuyla paylaştı. Fazla samimi görülen ikilinin fotoğrafı sosyal medyayı bir anda karıştırmaya yetti. Bazı kesimler olayı abartı bulsa da, ikilinin sevenleri sanat camiasında herkesin birbirinin kuyusunu kazmakla meşgul olduklarının altını çizdiler ve ikilinin dostluğunu takdir ettiler.

Olay Fotoğrafa Ünlü İsimlerden Yorum Geldi

Ömür Gedik: “Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki aşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına.”

Cengiz Semercioğlu: “Hahaha bence haftanın değil, yılın fotoğrafı! Arkadaşlıkları eskiye dayanan bir ikili ama bu fotoğraf benim diyen sevgilileri kıskandıracak cinsten olmuş. Bakışlar, romantizm, fonda Miami görüntüsü falan. Kim görse bu çift olmuş der! Tanımasam ben bile derdim.”

Melike Karakartal:  Yakın erkek arkadaşların “romantizm”ini anlatan bir kelime var, “bromance”. Aklımda bu kelime belirdi fotoğrafı görünce. Biraz da “Wolf of Wall Street” filminde hayat öyküsü anlatılan Jordan Belfort halleri… Fotoğrafın çekildiği tarafta neler oluyordu, onu merak ediyorum ben esas. Galiba esas parti orada.”

Onur Baştürk: “Brokeback Mountain” filminin Miami versiyonu gibi duruyor fotoğraf. Filmin karakterleri Ennis ve Jack, Miami’de evlilik yıl dönümlerini bir yemekle kutlamış, tekneyle otele giderken de bu pozu çektirmişler gibi… Şimdi bu benzetmeyi yaptım diye fotoğraftaki ikili homofobik yaklaşımlar sergilemez umarım.”

Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'ın Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı
Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl’ın Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler