Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Diziyle İlgili Bomba İddia!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Diziyle İlgili Bomba İddia!

Star TV’nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören dizi filmin “kopya olabileceği” söylentileri gündeme geldi.

Geçen hafta salı akşamı; Star TV’de ekranlara merhaba diyen, Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ilginç konusu, heyecanlı dakikalar yaşatması ve oyuncularının yüksek performanslarıyla büyük ilgi uyandırdı. Başrollerini; Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in paylaştığı ve Ay Yapım’ın üstlendiği dizi filmin, acaba yabancı bir diziden uyarlama mı veya kopya mı? Olduğu soruları izleyiciler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Konuyla ilgili, dizinin senaristi Meriç Acemi ile röportaj yapan Milliyet-Cadde yazarı Sina Koloğlu’dan aldığımız haber sizlerle…

[irp]

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Gerçekten Kopya mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, “Grow Up, Pretty Little Liars, Big Little Lies” gibi ünlü yabancı dizilere benzetildi ve onların bir kopyası olabileceğini akıllara getirdi. Bu tarz soruları beklediğini dile getiren senarist Meriç Acemi, bu tarz dizilerin “yeni bir dünya trendi” olduğunu ifade etti.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kurgusu; önce ileri bir zaman diliminde sonra geçmiş zaman dilimindeki olay örgülerini işleyerek birleştiriyor. Dizi filmin senaristi Acemi ise “Son zamanların, popüler dizi kurgu mantığı bu aslında. Flash forward (ileriye sarmak). Dünyadaki trend bu. Kurgu matematiği, hikayeler benziyor.” Şeklinde yanıt verdi. Acemi; yukarıda adına değindiğimiz dizilere, 2014 ABD yapımı “The Affair ” dizisini de ekliyor. Fakat Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kopya olmadığını da “Dünyaya dizilerini satan bir ülkenin, böyle bir risk almasının (kopya çekmenin) mümkün olmadığını ” sözlerine ekleyerek dizi film ile ilgili söylentilere son noktayı koymuş oldu.

Dizinin Genç Oyuncuları 300 kişi Arasından Seçildi!

Dizi filmin başrol oyuncularının; lise çağlarındaki halini canlandıran, genç kız oyuncularını bulmak için 300 isim film seçmelerine katıldı. Seçilen genç oyuncuların, başrol oyuncularına gerçekten de çok benzemesi ve oyunculuk yetenekleri epey bir başarılı bulundu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, acaba şimdi ne olacak? Suçlu kim? Sorularıyla ve heyecanla, izleyicileri geçen salı akşamı ekran başına kilitledi. Dizi filmin yayınlanan yeni bölüm fragmanları da ayrıca takipçiler tarafından yürütülen tahminlerle büyük ilgi görüyor.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Bade İşçil kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler