Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (30.11.2017)

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler (30.11.2017)

Magazin takipçilerinin vazgeçilmez sitesi magazinhaberleri.com bu ay sizler için güzel bir Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz ay boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden,iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

İşte Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler Bölümünde Göze Çarpanlar

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

Artık insanlar özel derslere para vermeyecek! Özel ders alan kişiler hocalarına para vermek yerine hocaları ile cinsel ilişkiye girecek!

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Çıplak Fotoğrafını Paylaştı!

Mehmet Ali Erbil’in biricik kızı Yasmin Erbil, cep telefonu ile arkadaşı ile çıplak bir şekilde görüştüğü sırada ekran görüntüsünü alıp sosyal medyada paylaştı!

Sia Çıplak Fotoğrafını Paylaştı!

Avustralyalı pop yıldızı Sia, paparazziler tarafından “Çıplak fotoğrafların elimizde” diye tehtit edildi, kendisi o çıplak fotoğraflarını paylaşıp altına “Alın hem de bedava” yazdı!

Nicki Minaj Dergi Kapağı Oldu, Ortalık Karıştı!

Nicki Minaj, dün gece sosyal medya hesabından dergi kapağı olduğu derginin kapağını paylaştı.

Dilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

Dilara Aksüyek rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna eklenen yeni rakibiyle, yeni bölümlerde neler yapacak çok merak ediliyor? İstanbullu Gelin dizisinde “İpek” rolünü canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek için rakip olarak sürpriz bir isim, oyuncu kadrosuna eklendi.

Seda Sayan ile oğluna red!

Son zamanlarda Seda Sayan, Uğur Arslan ile  Show TV ekranlarında yaptığı programla gündeme geliyordu. Ancak bu sefer durum farklı oldu! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le birlikte oynadığı reklamlar için açtığı dava, mahkeme tarafından reddedildi. Ünlü sanatçı Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’e mahkeme tarafından red kararı verildi!

“YANLIŞLIKLA KOCAMIN İKİZİYLE BİRLİKTE OLDUM!”

Beyaz TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Nur Viral’in yaptığı “Hayatta Her Şey Var” isimli programın canlı yayınına katılan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, “Bilmeden eşimin ikiziyle birlikte oldum, hamile kaldım” deyince stüdyoda bulunan ve ekran başındaki izleyiciler resmen dondu kaldı.

Murat Şar Hale Soygazi’ye Dava Açtı!

Murat Şar uzun süredir, “Seda ve Uğur’la Artık Susma” programında Hale Soygazi’nin kendi öz annesi olduğuna dair iddialarıyla gündemdeydi. Henüz, bir günlükken kendisinin evlatlık verildiğini ve annesinin Türk sinemasının ünlü isimlerinden birisi olduğunu ileri süren Şar, Hale Soygazi’ye annelik davası açtı.

Burak Özçivit’in zor günü!

Bugünlerde Kardeşim Benim 2 filmi ve Fahriye Evcen ile yaptığı evlilikle adından sıkça söz ettiren başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in babası Bülent Özçivit anjio oldu. Burak Özçivit’in 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı! Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eşinin Yanında Kayınpederinin Dudağına Yapıştı!

Los Angeles’da Legacy of Vision derneğinin galasına eşiyle birlikte katılan güzel oyuncu Catherine Zeta Jones, 100 yaşındaki kayınpederini dudağından öperek selamlaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler