Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan ile oğluna red!

İlgili Postlar

Seda Sayan ile oğluna red!

Son zamanlarda Seda Sayan, Uğur Arslan ile  Show TV ekranlarında yaptığı programla gündeme geliyordu. Ancak bu sefer durum farklı oldu! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le birlikte oynadığı reklamlar için açtığı dava, mahkeme tarafından reddedildi. Ünlü sanatçı Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’e mahkeme tarafından red kararı verildi![irp]

İki şirkete 110 bin liralık dava

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Uğur Arslan ile  Show TV ekranlarında yaptığı programla izleyenleriyle buluşuyor. Ünlü sanatçı Seda Sayan geçen yıl çekilen pizza reklamlarında, bilgisi ve izni olmadan bir kola firmasının da reklamının yapıldığını öne sürmüş, her iki şirkete 110 bin liralık dava açmıştı. Önceki gün İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına taraf avukatları katıldı.

Seda Sayan’ın avukatı açıkladı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın avukatının yapmış olduğu açıklama ise şöyleydi: “Müvekkilimizin hakkı ihlal edilmiştir” dedi. Pizza şirketinin avukatı ise “Davacı davasını ispatlayamamıştır. Davanın reddine karar verilsin.”

Mahkeme sonucu

Ünlü sanatçı Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin’in oynadığı reklam filmi için açtıkları 110 bin liralık dava İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görüldü ve mahkeme davanın reddine karar verdiği öğrenildi.

Açıklama yapmadı!

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve oğlu Oğulcan Engin’den yaşanan 110 bin liralık davanın mahkeme tarafından reddine henüz konuya ilişkin ne sosyal paylaşım platformlarında ne de  basına ilişkin bir açıklama gelmedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler