Ana SayfaÜnlülerEngin Altan'dan Afrika için "Sende Tanık Ol" sergisi!

İlgili Postlar

Engin Altan’dan Afrika için “Sende Tanık Ol” sergisi!

Oynadığı başarılı dizi ve filmlerle gündeme gelen Engin Altan Düzyatan, bu sefer sosyal sorumluluk için (Afrika’ya temiz su kaynağı sağlamak için) kendi çektiği 52 fotoğrafı ‘Sen de Tanık Ol’ adlı ilk kişisel sergisinde satışa çıkardı. Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın fotoğraf sergisinde neler yaşandı, kimler geldi, ne kadar para toplandığına ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

 Toplamda 52 fotoğrafın bulunduğu bir sergi

Engin Altan Düzyatan’ın bu yaz Afrika’da çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan “Sen De Tanık Ol” adlı kişisel fotoğraf sergisi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde açıldı. Toplamda 52 fotoğrafın bulunduğu sergiden elde edilecek gelir, Engin Altan Düzyatan’ın açıklamasına göre, Afrikalı çocuklara ve halka sürdürülebilir temiz su kaynakları sağlamak için kullanılacak.

“En az 10 su kuyusu açmak”

Engin Altan Düzyatan’ın bu yaz Afrika’ya yaptığı seyahatte çektiği vahşi doğa fotoğraflarından oluşan “Sen De Tanık Ol” adlı kişisel fotoğraf sergisini neden açtığı; Afrika’da her 10 çocuktan üçünün kirli su nedeniyle öldüğünü görünce böyle bir sosyal projesine imza atmak istediğini belirtiyor.

Duyarlı oyuncuEngin Altan Düzyatan: “Bu projeyle en az 10 su kuyusu açmak istiyorum.” diyerek konuya olan hassasiyetini vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti: “Bir su kaynağı yaklaşık 1500 kişiye temiz su sağlıyor. Toplam 150 bin rakamını yakalayabiliriz. Bir kuyunun 30 bin dolara açıldığı öğrenilirken sergi sonunda yaklaşık 240 bin dolar para toplandığı bilgisine ulaşıldı.”

Bakan Cavuşoğlu’ndan destek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, edinilen bilgiye göre başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın “Sen De Tanık Ol” adlı kişisel fotoğraf sergisini ziyaret ettiği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler