Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses, Gözyaşları İçince Müjdeyi Verdi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses, Gözyaşları İçince Müjdeyi Verdi!

İbrahim Tatlıses, Gözyaşları İçinde Bombayı Patlattı: İdo’yla Düet Yapacak

İmparator İbrahim Tatlıses, kendisi gibi müziğe gönül vermiş olan İdo Tatlıses ile birlikte sorularını yanıtladı. Yaşadığı saldırı nedeniyle şarkı söylemeye ara vermiş olan Tatlıses, röportaj sırasında yer yer gözyaşlarını tutamadı ve İbo Show’un yeniden başlayacağını ve oğlu İdo’yla düet yapacaklarını söyledi.

“Elif’in Elinden Tutup Gezemiyorum”

Oğlunu elleriyle besleyen İmparator, gözyaşları içerisinde vurulduktan sonra yaşadığı zor süreci anlattı. Zor günlerden geçen ve şarkı söylemeye veda eden İbrahim Tatlıses’in tam iyileştiği söylenemez. “Başıma bu olay geldi kimseye sahip çıkamadım. Ben onlarla birlikte hoplayıp zıplayamadım. Mesela Elif’in elinden tutup gezemiyorum.” diyen efsane ses, gözyaşlarını tutamadı.

Sürekli şarkı söylemesi için baskı alan İbrahim Tatlıses, kendisini özleyenler için de bir müjde verdi.İyileşme süreci devam eden ve tam olarak iyileşmemiş olan Tatlıses, İbo Show’un yeniden devam edeceğini laf arasında geçiren Tatlıses, oğlu İdo’yla yakında mikrofonun başına geçip düet yapacaklarını da söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler