Ana SayfaDedikoduŞehit Aileleri Derneğinden Nur Yerlitaş Hakkında Suç Duyurusu!

İlgili Postlar

Şehit Aileleri Derneğinden Nur Yerlitaş Hakkında Suç Duyurusu!

Şehit Aileleri Derneğinden Nur Yerlitaş Hakkında Suç Duyurusu

Şehit Aileleri Derneği, şehitler için söylediği skandal sözler sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Bilindiği üzere Nur Yerlitaş bilindiği üzere “şehitler mehitler aman yeter” cümlesi olay olmuştu.

Ne Olmuştu?

Nur Yerlitaş, geçtiğimiz üzere sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında gittiği bir davette “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” ifadelerini kullanmış, bu ifadeleri kullanmasının hemen ardından Türkiye’de her kısımdan modacı Nur Yerlitaş’a adeta tepkiler yağıyor. Birçok sanat camiasından tepki alan ve Demet Akalın, Öykü Serter, Ajda Pekkan, Kemal Doğulu modacıyı takipten çıkarttı. Ardından canlı yayına çıkarılmadı, ve oynadığı klipte yayınlanmadı.

Şehit Aileleri Derneği Suç Duyurusu Yapıldı

Tepki üzerine tepki yağan Nur Yerlitaş’a bir tepkide şehit aileleri derneğinden geldi. Grup adına konuşan dernek başkanı Mehmet Güner, “Şehit asker çocuğuyum. 18 senedir bu davayı tüm kamuoyuna duyurmak için mücadele ediyoruz. Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulunduk. Şehitlerimiz siz rahat uyuyunuz. Geride bıraktığınız aileleriniz, kanınızı yerde bırakmayacak. Gece kulüplerinde bu ülkenin sevdalısı olunmaz. Bizler ne diyoruz, ‘Canı sağ olsun, oğlumuz şehit oldu ama geride çok vatan evladı var’. Biz bunu söylerken birileri bizim şehitlerimize, ‘Ne şehitler mehitler aman’ diyor. Kendisini kınıyoruz, lanetliyoruz. Türk milleti şehit aileleri ve gazilerine sahip çıkar. İnşallah bugün de yüce adaletimiz yanımızda olacak” dedi.  Ardından suç duyurusu başlatacağını söyledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler