Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'in zor günü!

İlgili Postlar

Burak Özçivit’in zor günü!

Bugünlerde Kardeşim Benim 2 filmi ve Fahriye Evcen ile yaptığı evlilikle adından sıkça söz ettiren başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in babası Bülent Özçivit anjio oldu. Burak Özçivit’in 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı! Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadı?

Yeni çekimleri biten ve Kardeşim Benim 2 filmi kadar çok adından söz ettiren Burak Özçivit’in dün akşam Amerika – New York’ta düzenlenen 45. Uluslararası Emmy Ödül Töreni’ne neden katılmadığı ortaya çıktı. Bir süredir damar tıkanıklığı nedeniyle rahatsız olan babasını yalnız bırakmak istemeyen Burak Özçivit, New York’a gitmeme kararı aldı.

Zor günler geçiriyor…

Bir süredir damar tıkanıklığı nedeniyle rahatsız olan babasını yalnız bırakmak istemeyen Burak Özçivit, New York’a gitmeyen Özçivit, bu zor günlerinde ailesine destek olarak zor günleri beraber atlatmaları gerektiğine inanıyor. Başarılı oyuncu Burak Özçivit anjio operasyonunda babasının yanında hazır bulundu. Bu sabah operasyon geçiren Bülent Özçivit’in edinilen bilgiye göre sağlığının iyi olduğu öğrenildi.

Peki, Anjio nedir?

Anjiyo, kalp ve damar hastalıkları açısından sorunu olan kişilerin damarlarına ince tüplerle girilmesi ve bu sayede damarlardaki tıkanıklıkların ve diğer sorunların teşhis edilmesini sağlar. Anjiyo uygulaması kasıktan, el bileğinden ve kol bölgesinden olan atardamar girişinden yapılabilir. Bununla kalpte, beyinde, gözlerde ve bacaklara meydana gelmiş olan sorunlar teşhis edilebilir. En sık görülen, hastalığı işaret eden belirti göğüs ağrısıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler