Ana SayfaDedikoduGülben Ergen, Ece Erken'i Magazin Figürü Olarak Gösterdi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Ece Erken’i Magazin Figürü Olarak Gösterdi!

Ece Erken, Gülben Ergen’in Dava Dilekçesinde Magazin Figürü Olarak Gösterilmesine Çıldırdı

Magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in yanlarına şimdi de Ece Erken eklendi. Daha önce adı Erhan Çelik ile aşk dedikodularına karışan Ece Erken, konunun kapanmış olmasına rağmen  Gülben Ergen’in açtığı davada adının geçtiğini görünce çıldırdı.

“Bak Gülben Ergen!”

Aylardır magazin gündeminde konuşulan Gülben Ergen kendisinden değil de eski olaylardan konuşulsun diye gündemin içine Ece Erken’i de çekmeye çalıştı. Gülben Ergen daha önce adı Erhan Çelik ile anılan Ece Erken’e destek vermiş “sen hayatına bak güzel kız” yorumunda bulunmuştu. Fakat iş pekte öyle olmadı. Gülben Ergen açtığı davada Ece Erken’in adını geçirdi. Hemde “magazin figürü” tabiriyle!

Ece Erken Olayla İlgili Şu Yorumları Yaptı:

Bak Gülben Ergen! Sen daha Tolga Duğles’le ilişkini inkar edememişken Tolga Dugles’e, Gülben Ergen sorulunca cevap verememişken! Geçen sene Erhan beyle çıkan haberim, yazdığın! Gazete tarafından çıkarıldığında “üzülme tatlı kız yanındayım” diye yazan, hem gazeteni hem çıkan haberi yalanlayan sen değil misin, benim Instagramıma! Hem de milyonların önünde! Şimdi avukatınla dava dilekçene benim adımı yazmışsın! Hem de magazin figürü diye ezmeye çalışarak! Yıllarca sabah programları yaptığımı ve sen karşımda TGRT’de program yaparken yıllarca seni reytinglerde ezdiğimi herkes biliyor! Aaa dur veya 2 sene ben TRT’de çalışırken ben sunayım o programı Ece sunmasın diye haberler yolladığın için mi benim 20 yıllık mesleğimi unuttun! O zaman hatırlatayım ben sadece sunucuyum…Ama sen de haklısın hayatın o kadar karışık ki o kadar kişiyi kim idare etse unutur! Kendi pisliklerini örtmek için başka insanları kullanmayı bırak! İnsan haklıysa haklılığını hele namusuyla ilgili haklılığını önce çatır çatır konuşur, ispat eder! Hukuk yoluyla da gerekeni yapar! Tabiii konuşacak doğru bir şeyi varsa! Haksız insan konuşuru  geçeceksin! Anneysen, namusun söz konusuysa konuşacaksın! İspat edeceksin! Hele başkasına iftira edeceksen Allah’ı diline dolamayacaksın! Haddini bileceksin!(avukatının basına dağıttığı dava dilekçesi) NOT:Bu camiada 50 kişiyiz ve hepimizi birbirimizi tanıyoruz! Kimin ne olduğunuda!

Gülben Ergen, Ece Erken'i Magazin Figürü Olarak Gösterdi!

Ece Erken’in yaptığı bu yoruma sanat camiasından bir çok destek geldi. Daha sonra ünlü sunucu Gülben Ergen’in yaptığı yorumu da takipçileriyle paylaştı ve kendisine destek verenlere teşekkür edip şu yorumu ekledi, “Dedikodular çıktığında bana attığın yorum ve şimdi dava dilekçesinde bana magazin figürü deyip, ilişki varmış iması veriyorsun…ben senin namusuna vs laf etmiyorum, beni ilgilendirmiyor! Beni ilgilendiren sen konuşulma diye başkalarını suçlu göstermeye çalışman…ama ben konuşurum ki ben haksızlığa gelemem ki!(not: dmden gelen tüm yorumlarınızı okudum, teşekkür ederim)

Ece Erken, Gülben Ergen'in Dava Dilekçesinde Magazin Figürü Olarak Gösterilmesine Çıldırdı
Ece Erken, Gülben Ergen’in Dava Dilekçesinde Magazin Figürü Olarak Gösterilmesine Çıldırdı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler