Ana SayfaDedikoduMuazzez Ersoy Eski Eşi Sorulunca Öfke Patlaması Yaşadı!

İlgili Postlar

Muazzez Ersoy Eski Eşi Sorulunca Öfke Patlaması Yaşadı!

Muazzez Ersoy önce Etiler’de bir eczanede, sonrasında da Akmerkez’de basın mensuplarına görüntülendi. Ersoy, kendisine eski eşi İsmet Özhan’ın son haliyle ilgili soru sorulunca, sinirlerine hakim olamadı. 4 ay evli kaldığı eski eşi İsmet Özhan’ın adını duyunca çok rahatsız olan Ersoy, gazetecilerden resmen kaçtı.

Muazzez Ersoy Eski Eşinin Adını Duyunca Çıldırdı!

Türk sanat müziğinin sevilen sesi Muazzez Ersoy, önce Etiler’deki bir eczanede objektiflerce görüntülendi. Posta gazetesinden aldığımız habere göre makyajsız haliyle oldukça solgun görünen Ersoy; yeni sahiplendiği ve kulakları duymayan Van kedisiyle otomobilinin içinde poz verdi. Basın mensuplarının kendisine eski eşini sormalarına çok rahatsız olan Ersoy’un keyfi kaçtı.

Aradan birkaç saat geçtikten sonra Akmerkez’de makyaj malzemeleri alırken görüntülenen Ersoy, kameralara tepkisini göstermese de alışveriş merkezinin alt katında öfke patlaması yaşayarak görevlilere bağırdığı ve basın mensuplarını şikayet ettiği ortaya çıktı.

Ersoy’dan “Ay hadi görüşürüz” Tepkisi!

Muazzez Ersoy; bir dönemin en beğenilen mankenlerinden olan İsmet Özhan’la, 2001 yılında evlenmesi ve 4 ay sonra boşanmasıyla, gündemi epeyce meşgul etmişti. Boşandıktan sonra adeta sırra kadem basan Özhan’ın, son hali hakkında Ersoy’a soru sorulması üzerine, ünlü şarkıcı epeyce gerildi. Sorulan soruya cevap vermeyen Ersoy; “Ay hadi görüşürüz” diyerek ortamdan uzaklaştı.

Ersoy’dan Yanıt Alınamasa da İşte İsmet Özhan’ın Son Hali

Bir dönemin en popüler, yakışıklı ve beyefendi gözde mankenlerinden olan İsmet Özhan, Muazzez Ersoy ile 2001 yılında evlenip hemen boşanmasının ardından ortalıklardan kaybolmuştu. 59 yaşındaki Özhan, boşandıktan sonra Londra’ya yerleşti ve 8 yıl Türkiye’ye dönmemişti.

Ünlü çiftin o dönemlerde boşanma yankıları çok uzun sürmüştü. Hatta Özhan, açıklamasında; “Muazzez Ersoy ile yaşadığım evlilik hayatımı mahvetti. Evlendiğimin üçüncü günü yanlış yaptığımı anladım. Her gün kavga ediyorduk. Kavgalarımızın sebebi, benim arkadaşlarımla görüşmem, sürekli geçmiş ilişkilerini anlatması ve sürekli çanta gibi beni yanında taşımak istemesiydi. Benim nikahım altındayken Fatih Gökşen’le birlikte olmaya başladı.” Demesiyle bomba etkisi yapmıştı.

Bir dönem, modelliğin yanı sıra dizi ve sinema oyunculuğu da yapan İsmet Özhan, 2012 yılında Türkiye’ye tekrar döndü. İşte İsmet Özhan’ın son hali…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler