Ana SayfaDizilerDilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

İlgili Postlar

Dilara Aksüyek için İstanbullu Gelin’de Sürpriz Rakip

Dilara Aksüyek rol aldığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna eklenen yeni rakibiyle, yeni bölümlerde neler yapacak çok merak ediliyor? İstanbullu Gelin dizisinde “İpek” rolünü canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek için rakip olarak sürpriz bir isim, oyuncu kadrosuna eklendi.

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış ve Özge Borak’ın rol aldığı; Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in oyuncu kadrosuna, sürpriz bir isim katıldı.

İmer Özgün Dilara Aksüyek ile Rakip Olacak

İmer Özgün, dizi filmde Fikret’in eşi ‘İpek’i canlandıran Dilara Aksüyek’e rakip oldu. Daha öncesinde; “Hanımın Çiftliği, Beyaz Karanfil, Komedi Türkiye” gibi dizi ve program yapımlarında roller almış olan oyuncu İmer Özgün, aynı zamanda İstanbullu Gelin dizisinde “Fikret” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Salih Bademci ile 2 yıl önce evlendi.

Dizi Filmin Fikret’i Salih Bademci, Gerçek Eşiyle Aşk Yaşayacak

İstanbullu Gelin’in Fikret’i Salih Bademci, dizi filmin yeni bölümlerinde gerçek hayatta olduğu gibi eşi İmer Özgün ile aşk yaşayacak. Güzel oyuncu Özgün; Boran Ailesinin şirketinde çalışan bir personel olarak rol alacak. İstanbullu Gelin’deki eşi ‘İpek’e duyduğu karşılıksız aşkıyla büyük acılar çeken ‘Fikret Boran’; gerçek sevgiyi, şirketinin çalışanında bulacak. Kaprisli ve hırçın tavırlar takınan İpek, acaba bu durumu öğrendiğinde nasıl bir rol sergileyecek? Merakla bekleniyor…

Aslı Enver kimdir?

İpek Bilgin Kimdir?

Özcan Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler