Ana SayfaDedikoduBarış Arduç ve Elçin Sangu'ya Acun Ilıcalı'dan Büyük Destek

İlgili Postlar

Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya Acun Ilıcalı’dan Büyük Destek

Filmleri Gişede Çakılan Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya Acun Ilıcalı’dan Büyük Destek

Başrollerinde birbirine çok yakıştırılan Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun rol aldığı Mutluluk Zamanı filmi gişede aradığı başarıyı yakalayamadı. İkiliye destek TV8’in patronu Acun Ilıcalı’dan geldi. Hayal kırıklığına uğratan gişe sonucu Acun Ilıcalı tarafından fark edildi ve yardım eli uzattı. Acun Ilıcalı filmin bütün haklarını satın alıp kanalında yayınlatma kararı aldı.

Acun Ilıcalı Filmin Bütün Haklarını Satın Alıp Kanalında Yayınlatacak

Baş rollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun oynadığı Mutluluk Zamanı filmi aslında çok umutlarla bu yola çıkmıştı. Büyük bir ısrarla çekimlerine başlanılan film duyurusunu yapınca büyük yankı uyandırmıştı. Fakat gişelerde tahmin edilen sonuç olmadı.

Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı, önceki akşam Bebek Baylan’da “Mutluluk Zamanı” filminin yapımcısı Muzaffer Yıldırım ve başrol oyuncusu Barış Arduç ile bir araya geldi. Gişede istediği başarıyı yakalamadığı iddia edilen filmin TV8’de yayınlanması için haklarını satın alan Ilıcalı, ikiliye moral verdi.

İzleyen Herkes Çok Beğendi

Film izleyenler ve hayranlar tarafından çok beğenildi. Gişede neden böyle bir sonuç alındığı ise kestirilmiş durumda değildi. Çıkışta sorularını yanıtlayan Barış Arduç, “Beklentiler daha yüksek olduğu için insanlar bu şekilde yorum yapabilir. Hayatın içinde her şey var. Her şey istediğimiz gibi olmaz. İzleyen bütün arkadaşlarımız beğendiklerini söylüyor. Bizim için de önemli olan bu” dedi.

Barış Arduç ve Elçin Sangu'ya Acun Ilıcalı'dan Büyük Destek
Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya Acun Ilıcalı’dan Büyük Destek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler