Ana SayfaÜnlülerÇok şaşırıcağınız akraba olan ünlüler!

İlgili Postlar

Çok şaşırıcağınız akraba olan ünlüler!

Akraba olan ünlüler kimler? Ekranlarda sıkça rastladığımız çok şaşıracağınız akraba olan ünlüler Aras Bulut İyinemli ve Kuzeni Rıza Kocaoğlu ve Kız kardeşi Mehmet Ali Alabora ve Babası ve daha fazlası  akraba olduklarına çok şaşıracağınız akraba ünlüler..

İşte akraba olan ünlüler!

Rıza kocaoğlu ve Kız kardeşi Kuzey ve Güney ile Ezel gibi ünlü dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan 2012 senesinde yayımlanan Karadayı isimli dizideki Yasin Komiser karakterine hayat veren oyuncu, Çukur isimli dizide ise Aliço karakterini canlandıran bir çoğumuzun çok yakından tanıdığı Rıza kocaoğlunun kensisi gibi ekranların tanınan yüzü olan kardeşi ise Gözde Kocaoğlu dur peki kimdir.

Gözde KocaoğluRıza kocaoğlu 

Gözde Kocaoğlu Aşk Laftan Anlamaz da Çağla karakteriyle tanıdığımız  Fatmagül’ün Suçu Ne de  Deniz  Ilgaz karekteriyle tanıdığımız   Yerden Yüksek dizisinde de yer alan oyuncumuz Kaybedenler Kulübü 2011 filminde de oynamıştır

Mehmet Ali Alabora– Mustafa Alabora

Mehmet Ali Alaboranın  babası ise birçoğumuzun çok yakından tanıdığı Mustafa Alaboradır Ünlü oyuncu Halk Oyunları, Ankara Birliği, Şehir Tiyatroları, Kent Oyuncuları, Dormen Tiyatrosu gibi tiyatrolarda pek çok oyunda oynadı. 1968 ile 1969 yıllarında Halk Oyuncuları’nda oynadıktan sonra, Vasıf Öngören, Halil Ergün ve Erdoğan Akduman’la Ankara Birliği Sahnesi’ni kurdu.

1996 – 1999 yılları arasında senaryosunu Nuran Devres ve Kubilay Zerener’in yazdığı “Kara Melek” dizisinde Sanem Çelik, Ece Uslu, Mustafa Alabora,Zerrin Arbaş, Ziya Kürküt, Aliye Uzunatağan, Zehra Alptürk, Mehmet Ali Alabora,  Ve daha birçok tiyatro film ve dizilerde yer almıştır.

Aras Bulut İynemli- Miray Daner

Aras Bulut İynemli’nin kuzeni ise Miray Daner’dir ekranların sevilen yüzlerinden olan Kanal D nin sevilen dizisi Vatanım sensinde Hilal karakterini canlandıran oyuncumuz şimdilerde ise  Bir litre gözyaşı dizisinde yer almaktadır.

Cem Yılmaz – Tolga Çevik

Hepimizin tanıdığı Avrupa Yakası, Komedi Dükkanı, Organize İşler, Vizontele gibi yapımlarla tanınan Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Aynı zamanda Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) üyesi de olan Tolga Çeviktir Tolga Çevik Cem Yılmazın Kız kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında evlenmiştir

Caner cindoruk-  Erdal Cindoruk

Kadın dizisinin Başrol oyuncusu olan (sarp) Caner cindoruk’un amcası ise  Erdal Cindoruk tur tiyatro oyuncusu olan sevilen oyuncuyu bir çoğumuz dizelerde kötü karekter canlandırmalarıyla tanımaktayız

 

Hülya Gülşen Irmak – Çağla Irmak

Ferdi Tayfur – Necla Nazır – Tuğçe Tayfur

Tarık Akan – Barış Zeki Üregül

Çetin TekindorZerrin Tekindor – Hira Tekindor

Metin Serezli – Nevra SerezliMurat Serezli

Hayati Hamzaoğlu – Deniz Hamzaoğlu

Ahmet UğurluMustafa Uğurlu

Murat Çobanoğlu – Ozan Çobanoğlu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler