Ana SayfaÜnlülerHamile Olduğum İçin Hassasım Diyerek Savcılığa Başvurdu!

İlgili Postlar

Hamile Olduğum İçin Hassasım Diyerek Savcılığa Başvurdu!

Hamile olduğum için hassasım diyerek savcılığa başvurdu! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu 7 aylık hamile eşi Kıvılcım Ural, annesi ile birlikte adliyeye giderek şikayetçi oldu. Kaan Tangöze gibi şarkıcı olan Kıvılcım Ural, kimlerden şikayetçi oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural’ın En Mutlu Günü!

Hamile olduğum için hassasım diyerek savcılığa başvurdu!

Hamile olduğum için hassasım diyerek savcılığa başvurdu! Duman grubu solisti Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler ile olan evliliğinin bitme sebebi olarak gösterilen ve geçtiğimiz Kasım ayında Tangöze ile nikah masasına oturan Kıvılcım Ural, adliyede görüntülendi.

İki ay sonra doğum yapacak olan Kıvılcım Ural, annesi ile birlikte gittiği İstanbul Adalet Sarayı’nda savcılığa başvurdu.

Karnı burnu haliyle adliyede yürümekte zorlandığı gözlenen Kıvılcım Ural, sosyal medya hesaplarında hakaretlere maruz kaldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kıvılcım Ural - Kaan Tangöze
Kıvılcım Ural – Kaan Tangöze

Kıvılcım Ural Kimdir?

Hamile olduğum için daha hassasım

Sosyal medya hesaplarında kendisine yapılan “Yuva yıkan kadın” hakaretleri nedeniyle suç duyurusunda bulunan Kıvılcım Ural, savcıya verdiği ifade de “Hamilelik döneminde daha kırılgan ve hassasım. Sosyal medyada yapılan hakaretler ve tehditlerden rahatsız oluyorum.” dedi.

Kaan Tangöze, 6 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler’i Kıvılcım Ural için terk etmişti.

Mahkemelik oldular

İki kadın arasında süre gelen gerginlik git gide tırmanmış ve en sonunda Piriler, Kıvılcım Ural’ın kendisine gönderdiği “Bana bak eski kaşar, anlayacağın dilden yazayım. Tepemin tasını attırdın. O oğlunu sürekli evden kovup kavgalar edip psikolojisini mahvettin. Çocuğu babasına karşı kullanıp ağzına s..tın çocuğun. 7 yaşında çocuğu evden kovmak ne demek ya? Vicdansız k… Kaan’a söyledim onu alsın, biz ona layığı ile bakarız… Annelik bile yapacak kapasite yok mu sende ya pislik.. Bu sana son uyarım. Senin deli olduğunu Kaan kanıtlarsa, çocuklarına ne kadar davrandığını herkes öğrenirse o masken düşünce ne yapacaksın düşün bunları!! Sen kimsenin umurunda değilsin. Seni sevmeyen adamın içine sokulmak için elinden geleni yaptın. Kim seni takıyor gurursuz! O çocuğa annelik yap yoksa mumlar ararsın o çocuğunu.” sözlerinin ardından kamu davası açılması talebiyle savcılığa başvurmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler