Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'in Açtığı Çete Davası Reddedildi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in Açtığı Çete Davası Reddedildi!

Gülben Ergen’in açtığı çete davası reddedildi! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in başta Yeşim Salkım olmak üzere birçok kişiden, suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu iddiasıyla açılan soruşturma dosyası sonuca bağlandı. Yeşim Salkım’ın avukatı konu ile ilgili yaptığı açıklamada neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Yeşim Salkım - Gülben Ergen
Yeşim Salkım – Gülben Ergen

Gülben Ergen: Kendimi Kırbaçlamak İstedim

Gülben Ergen’in açtığı çete davası reddedildi!

Gülben Ergen’in açtığı çete davası reddedildi! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in, başta Yeşim Salkım olmak üzere birçok ünlüye ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma’ iddiasıyla açtığı dava sonuçlandı.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’ın avukatlarının “Kamuoyuna Duyuru” başlığında paylaştığı gönderide, Salkım’ın üzerine atılı suçları işlemediği ve yargı nezdinde açıklığı kavuşturulduğunu ifade edildi.

Gülben Ergen kimdir

İşte Yeşim Salkım’ın avukatlarının o paylaşımı…

Yeşim Salkım Adına Kamuoyuna Duyuru
Yeşim Salkım Adına Kamuoyuna Duyuru

Dava dosyasında ile konu ile ilgili Yeşim Salkım’ın, “Ama bu Gülben Ergen var ya Gülben Ergen.. Bak bir daha söylüyorum bu Gülben Ergen var ya, bu dünya ikimizden birine fazla kızım. Büyük hesaplaşma başlıyor. Daha ben senin nelerini dökücem ortaya, o benim yuvamı yıktı. Ben de ona biliyorum bundan sonra yapacağımı. Şimdi bir kere daha söylüyorum Gülben Ergen Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en büyük, bak o kadar söylüyorum. Nokta nokta nokta ve ölene kadar onunla savaşacağım.Ölene kadar. O 3 erkek evladı da onun ne mal olduğunu öğrenecek!” sözleri dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Yeşim Salkım, Gülben Ergen hakkında suları söylemişti:

Gülben Ergen sürekli davalar açıyor. Açtığı dava örgüt kurmakla ilgili. Ben örgüt kurmuşum. Biz hepimiz örgütmüşüz, o dönemin insanları da. Ben direkt söyleyeceğim şeyi dolaylı söylemem. Bak bir daha söylüyorum Gülben Ergen, ben direkt söyleyeceğim şeyi dolaylı söylemem. Ben yanıma yandaş almam. Bunlara benim ihtiyacım yok.

Seninle ilgili herşeyi biliyorum!

Ben tek başıma aslanlar gibi savaşırım. Savaştım da. Seninle ilgili her şeyi biliyorum. Her şeyi biliyorum, bu kadar net. Ve ben Tolga Duğles ile de buluştum. Tolga Duğles ile oturup kahve de içtim. Bunu söyledim. Ben Tolga Duğles’in neler yaşadığını da biliyorum şu anda. Ne kadar parasız kaldığını, hangi işlerin peşinde koştuğunu, ne yaptığını da biliyorum. O insanların senin hakkında ne düşündüğünü de biliyorum.Her şeyi biliyorum, uydurmuyorum, iftira atmıyorum. Ama benim konum bu değildi. Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim zaten.

Sen, ben uyarmazsak bizim yetiştirdiğimiz çocuklar da ahlaksız olur

Ben bir kadınım. Ahlaksız bir şey gördüğüm zaman uyarmam lazım zaten. Sizin de uyarmanız lazım. Bu kadar nettir bu. Çünkü sen uyarmazsan, ben uyarmazsam, bizim yetiştirdiğimiz çocuklar da ahlaksız olur. Bu kadar net” .

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler