Ana SayfaÜnlülerBeni Nasırlarım, İzlerim Güzel Kılıyor!

İlgili Postlar

Beni Nasırlarım, İzlerim Güzel Kılıyor!

Beni nasırlarım, izlerim güzel kılıyor! Seslendirdiği şarkılarıyla son dönemin en gözde seslerinden birisi olan Kalben, verdiği röportajda kendisi hakkında çok samimi açıklamalarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Erol Evgin ve Kalben sahnede büyüledi

Beni nasırlarım, izlerim güzel kılıyor!

Beni nasırlarım, izlerim güzel kılıyor! ‘Sadece’ ve ‘Saçlar’ şarkılarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yakalayan şarkıcı Kalben, İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’ şarkısına yaptığı coverla neredeyse tüm Türkiye tarafından tanındı.

Sözü, bestesi kendisine ait şarkıları ve müzisyen kimliği kadar marjinal tavrıyla da dikkatleri çeken sevilen şarkıcı Kalben, Akşam Gazetesine verdiği röportajda çok samimi açıklamalar yaptı. İşte başarılı şarkıcının o röportajı…

Kalben
Kalben

Kalben kimdir?

Memur çocuğuyum diye seneler sonra hayal etmeyi öğrendim

Sadece’ ve ‘Saçlar’ gibi başarılı şarkılara imza attınız. Bu başarılar sizde baskı yarattı mı?

Sevgiyle çevrelenmek, hikâyelerimin yalnız olmadıklarını ve birçok insanla birçok ortak duygu, durum paylaştığımı bilmek, beni özgürleştiriyor. Böyle bir şansın yolunu açan tüm şarkıları sevmek ve senelerce söylemek gerek.

Hayatın sizi bir gün bu noktaya getireceği hayalleriniz dahilinde miydi?

Memur çocuğuyum diye hayal kurmaya değil, ekonomik özgürlüğümü bir şekilde elde etmeye odaklanarak geçirdiğim senelerden sonra müzikle çıktığım yolda öğrenmeye başladım hayal etmeyi. Bu toplumu besleyen değerlere, sıcaklığa varmayı hayal ediyorum her gün ve adım adım gerçekleştiriyorum.

Fırtına öncesi sessizlik limanındayım

Şu anda nasıl bir noktada olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Üçüncü albüm ve ilk roman hazırlıklarına başladığım için fırtına öncesi sessizlik limanında” bulunuyorum. Kayıt ve yazım süreci fazlasıyla odaklanma ve kapanma gerektiriyor.

Bir gün hiç üretememekten korkuyor musunuz?

Korkmuyorum. Bazen bir daha şarkı yazamayacağımı düşünüp karamsarlığa kapıldığım oluyor ama ya bir öykü ya bir şiir ya bir fotoğraf beni özüme, aşkıma döndürüyor. Yazmaya ve söylemeye son veremem.

İri hissetmek güç veriyor

Güzellik konusunda hiç takıntılı olduğunuz bir dönem oldu mu?

İzmir’de geçen ergenliğim sırasında ortalaması minyon olan kızlar arasında daha büyük kaldığım için hâlâ iri hissederim bazı bazı ama iri hissetmek de güç veriyor ve hoşuma gidiyor. Kompleks yapmak yerine tutunuyorum standartlara göre kusur, çirkinlik yahut eksik sayılabilecek her yanıma. Beni nasırlarım, yaralarım, izlerim güzel kılıyor. İnsanım ben.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler