Ana SayfaÜnlülerCaner Toygar, Eşiyle İlgili Gerçekleri İlk Kez Açıkladı!

İlgili Postlar

Caner Toygar, Eşiyle İlgili Gerçekleri İlk Kez Açıkladı!

Caner Toygar, eşiyle ilgili gerçekler ilk kez açıkladı! Katıldığı evlilik programında tanışıp evlendiği Berke Toygar’ı darp ettiği iddiası ile hakim karşısına çıkan Caner Toygar, eşi ile ilgili gerçekleri ilk defa açıkladı. Adliye çıkışında sessizliğini bozan Toygar, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Caner Toygar Yaşadığı Zor Günleri Anlattı

Caner Toygar, eşiyle ilgili gerçekleri ilk kez açıkladı!

Caner Toygar, eşiyle ilgili gerçekleri ilk kez açıkladı! Evlilik programında tanışıp evlendiği Berke Toygar’ı darp ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Caner Toygar, konu ile ilgili sessizliğini sonunda bozdu.

Davanın görülen ilk duruşmasında Caner Toygar, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Geçtiğimiz Nisan ayında Berke Toygar ile nikah masasına oturduklarını belirten Caner Toygar; toplamda 3 ay aynı evde yaşadıklarını, bu süre içinde de eşinin evden 2 – 3 kez kaçtığını iddia etti.

Caner - Berke Toygar
Caner – Berke Toygar

Caner Toygar Kimdir?

6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor

6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Toygar, adliye çıkışında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hakkında yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini belirten Toygar, “Ben bugün hakim karşısına darp ile ilgili çıkmadım. Berke’nin bu davaları açmasının tek nedeni 400 bin TL  nafaka almak istemesidir. Davanın görüleceği tarih belli olduktan sonra avukatları vasıtasıyla tanıdık gazetecilere yalan haber yaptırtıyor. Bugünkü dava darp değil, hakaret ve tehdit davasıydı. Ama başka gazetelerde “darp” olarak yansıtıldı. Elinde tehdide dair herhangi bir delil yok, hiçbir şey yok. İspatlayamaz.” dedi.

Para alabilmek için bunu yapıyor

Eşi Berke Toygar’ın kendisinden sadece tazminat alabilmek için büyük bir oyun düzenlediğini ifade eden Caner Toygar, “Bugün ilk duruşma görüldü. Berke Hanım gazetelere kendisi haberler yaptırtıyor sonra da mahkemede delil olarak sunuyor. Tehdit ile ilgili elinde herhangi bir ispat yok. Bu haberlerden dolayı işlerim sıkıntıya girdi. Defilelere çıkamıyorum. Yalan haber bile olsa insanların aklında benimle ilgili ister istemez soru işareti oluşuyor. Sadece tazminat alabilmek için bana yapılan büyük bir oyundur bu. 2. mahkemede karar verilecek ve hep beraber göreceğiz. Madem 3 ay evli kaldı, uzatmayıp boşansaydı. Para alabilmek için bunu yapıyor.” diyerek içinde bulunduğu duruma isyan etti.

Evlendikten sonra aniden 10 kilo verdi!

Caner Toygar, büyükk bir oyun içine düştüğünü iddia ederek şöyle söyledi:

“Biz evlendikten sonra Berke Hanım 10 kilo verdi. Birden kilo vermeye başlayınca hastalanabileceği konusunda endişelendim. Konuşmaya çalıştığımda ise “Ben, sen evde yokken yemek yiyorum.” dedi. Mahkemede ise “Caner bana bakmıyor. Beni günlerce aç bıraktı.

Yakın arkadaşları Güngören’de oturuyor. Berke, arkadaşlarının Esenyurt’a yanımıza taşınmak istediğini söyledi. Bizim komşumuz oldular. Meğer arkadaşları mahkemede şahitlik yapabilmek için bizim apartmanımıza taşınmışlar. O şahıslar bugün benim aleyhime şahitlik yaptılar. Güngören’de oturan ve işi Güngören’de olan insan Esenyurt’a taşınır mı? “Biz komşuyuz, her şeylerini biliyoruz” dediler, beni kumpasa getirdiler.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler