Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima Metin'den Sonra Bakın Hangi Türk Popçuyu Takibe Aldı?

İlgili Postlar

Adriana Lima Metin’den Sonra Bakın Hangi Türk Popçuyu Takibe Aldı?

Brezilyalı model Adriana Lima Türk yazar Metin Hara ile ilişkisiyle sık sık ülkemizin basın ve magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü model Lima’nın, Türk hayranlığı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Adriana, bu kez de sosyal medya hesabından sevilen Türk pop müzik şarkıcısı Gülşen’i takibe aldı.

Adriana Lima Metin'den Sonra Bakın Hangi Türk Popçuyu Takibe Aldı

Geçtiğimiz yaz, yazar Metin Hara ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen ünlü model Adriana Lima magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hara ve Lima çiftinin; Bodrum’da tatil yapmaları, manşetlerde ve gündemde epeyce yer almıştı. Sonrasında, ünlü ikilinin sosyal medya paylaşımları herkes tarafından büyük dikkat çekmişti.

Adriana Lima Metin'den Sonra Bakın Hangi Türk Popçuyu Takibe Aldı

Son zamanlarda ise manken Lima ve Metin Hara aşkının bittiği ve ayrıldıkları yönünde haberler gündeme gelse de Metin Hara’nın Adriana’ya yeni yılın ilk saatlerinde evlenme teklifi etmesiyle ayrılık iddialarının asılsız olduğu anlaşıldı.

Adriana Lima Metin'den Sonra Bakın Hangi Türk Popçuyu Takibe Aldı

Adriana Lima Gülşen‘in Sıkı Takipçisi Oldu

Brezilyalı manken Lima’nın Metin Hara’dan sonra Türk hayranlığı hız kesmeden devam ediyor. Gecce’den aldığımız habere göre güzel mankenin bu kez de ünlü şarkıcı Gülşen‘i Instagram üzerinden takip etmeye başladığı gözlemlendi. Daha öncesinde Lima’nın arkadaşlarıyla arabada seyahat ederken, Gülşen‘in ‘Dan Dan’ şarkısıyla eğlendiği de biliniyordu. Adriana, şimdi ise Gülşen‘in Instagram’daki sıkı takipçilerinden oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler