Ana SayfaDedikoduAdriana Lima Metin`den Bebek İstiyor !

İlgili Postlar

Adriana Lima Metin`den Bebek İstiyor !

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ikili şimdi ise bebek konusu ile gündeme geldi.

Adriana Lima Bebek İstiyor

En son hafta sonu Miami sokaklarında görüntülenen çift bebek sahibi olmak istiyorlarmış. Daha doğrusu Adriana Lima istiyor.

Bu iddiayı Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt ortaya attı. Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin bebek sahibi olmak istediklerini hatta bunu daha çok Adriana Lima nın istediği yönünde bir haber.

İlk günden bu yana Adriana Lima ve Metin Hara`nın ilişkilerine yakından bakıyoruz. İlk zamanlar pek fazla inanmayan bizler olarak Metin Hara`nın Adriana Lima ile vermiş olduğu çok yakın pozlar ile bunun gerçek olduğuna inanmıştık.

Ünlü Victoria`s Secret Modeli Adriana Lima Bebek İstiyor

Türk vatandaşları tarafından yenge olarak isimlendirdiğimiz Adriana Lima ki kendisi Victoria`s Secret Modelidir. Türkiye`de en çok para kazanan yazarlarımızdan Metin Hara İlk olarak birçok ünlü gibi önce bebek sonrasında ise nikah kıymaya karar vermişler.

Bakalım bundan sonraki zamanlarda bizleri neler bekliyor. Türkiye gündemine ünlü modeli tavlayıp hava atan Metin Hara Adriana Lima`nın bu isteğini yerine getirerek bir aile mi olacaklar ? yoksa herş ey çok daha farklı yönlere mi gidecek ? izleyip göreceğiz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler