Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (08.10.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (08.10.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

[irp]

Hale Soygazi’den “Artık Susma” programına yanıt geldi!

Oyuncu Hale Soygazi, kendisi hakkında ağır ithamların yapıldığı Show TV ekranlarında yayın yapan “Artık Susma” adlı program hakkında konuştu. Soygazi’nin çarpı açıklamaları ve programa katılan yaşanan iddiaları ortaya atan Murat Şar adlı şahıs hakkında olayların ve yaşananların tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Olan Gülben Ergen’e Değilde, Yeşim Salkım’a Oldu

Aralarında kavga bir türlü bitmeyen Yeşim Salkım ve Gülben Ergen arasında ki sürtüşme geçtiğimiz günlerde tekrar başlamıştı. Yıllar önce de “bana bir şey olmaz” cümlesini kuran Gülben Ergen’e gerçekten yine bir şey olmadı fakat Yeşim Salkım iki projesinden birden oldu.

Olay “Yeğen” Konuştu!

Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu’nun yargılanmasına 28 Kasım’da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi. Bir türlü çözülemeyen olayda,olay “yeğen” konuştu.

Hakan Peker ve Oğlu Burak’ın Görüntüsü Olay Oldu!

Ünlü pop müzik sanatçısı Hakan Peker oğlu ile paylaştığı fotoğrafıyla olay oldu! 56 yaşındaki şarkıcı Hakan Peker’in, oğlunu görenler hayrete düştü!

Saaddetin Saran Eşinden Boşandı Hülya Avşar’a Mesaj Attı!

Saadettin Saran, 5 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından eski aşkı Hülya Avşar’a dönmek için mesajlar atınca akıllara “Evliliğini Avşar kızı için mi bitirdi?” sorusu geldi.

Söz Dizisinin Ünlü İsmi Setten Çıkıp Oto Yıkamacılık Yapıyor

Reyting rekorları kıran Söz dizisinde Keşanlı lakaplı Üstçavuş Mücahit Serdengeçti’yi canlandıran Görkem Sevindik, oyunculuğunun yanı sıra oto yıkama işine el attı.

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’dan dudak uçuklatan açıklama!

Işın Karaca’nın 2011 yılında evlendiği ve kızı Mia’nın da babası olan fotoğrafçı Sedat Doğan duyanları şoke edecek işlere karıştı! Işın Karaca ile ayrıldıktan sonra Brezilya’da yaşamaya başlayan Doğan geçtiğimiz günlerde Brezilya’da hırsızlık yaparken yakalandı ve gözaltına alındı. Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’dan çarpıcı haberlere ve daha fazlası haberimizden ulaşabilirsiniz…

Neslihan Atagül Hayranlarını Şoka Uğrattı!

En son Kara Sevda dizisinde sergilediği başarılı performans ile hafızalara kazınan Neslihan Atagül’ün saçları o kadar beğeniliyordu ki şampuan reklamlarında bile oynadı. Ancak Atagül’ün saçlarında takma saçlarda varmış. Makyajsız ve takma saçsız fotoğrafı ortaya çıkan oyuncunun hayranları hayal kırıklığına uğradı.

Ayrılık Alişan’a Pahalıya Patladı, Fena Zarara Girdi!

Alişan, yeni evinin kirası için ayda 6 bin dolar, yani Türk parası olarak 21 bin TL kira ödemeyi göz önüne almıştı ama kasım ayında nikah masasına oturmayı ve Eda Erol ile evlenmeyi planlayan Alişan, evinin 1 yıllık kira bedeli olan 72 bin doları yani 252 bin tl’yi peşin olarak ödemişti.

Hazal Filiz Küçükköse eşini aldatıp Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor?

Eşi Tuan Tunalı ile boşanma aşamasında olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Kaan Urgancıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Güzel oyuncunun hakkındaki iddialar bitmek bilmedi. Detaylar haberimizde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler