Ana SayfaDedikoduHale Soygazi'den "Artık Susma" programına yanıt geldi!

İlgili Postlar

Hale Soygazi’den “Artık Susma” programına yanıt geldi!

Oyuncu Hale Soygazi, kendisi hakkında ağır ithamların yapıldığı Show TV ekranlarında yayın yapan “Artık Susma” adlı program hakkında konuştu. Soygazi’nin çarpı açıklamaları ve programa katılan yaşanan iddiaları ortaya atan Murat Şar adlı şahıs hakkında olayların ve yaşananların tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeşilçam ünlüsü aranan anne kim?

Seda Sayan’ın sunduğu Show TV ekranlarında yayınlanan “Artık Susma” adlı programda Yeşilçam ünlüsü annesini arayan adam haberi çok ses getirmişti. Program yayınlandıktan sonra programa katılan ve konuşan Murat Şar adlı şahsın kayıp annesi olduğu ima edilen Hale Soygazi ve yalan yanlış iddialar sosyal medyada büyük yankı yapan ve pek çok insanın bu konu üzerinde durdu. Aralarında Türkan Şoray, Nebahat Çehre, Filiz Akın, Hale Soygazi ve Hülya Koçyiğit gibi isimlerin bulunduğu Yeşilçam’ın kadın oyuncularını zan altında bırakan programa ilk tepki Hale Soygazi’den geldi.[irp]

“Yasal süreci başlatacağım”

Aralarında Yeşilçam’ın çok ünlü isimlerinin de bulunduğu Murat Şar adlı şahsın kayıp annesi olduğu ima edilen söz konusu iddiaların reyting uğruna yapıldığını ifade eden Hale Soygazi yaşananlar hakkında şu ifadeleri kullandı: “Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım.” Diyerek Soygazi konuşmasına şunları ekledi: “Aslı astarı olmadığı için ciddiye bile almamıştım. Ama reyting adına yapılan seviyesizliği şiddetle kınıyorum. İnternet sayfalarında ‘Acaba bu kişi Hale Soygazi mi?’ sorusuyla şüphe yaratıyorlar. Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım” diye konuştu.

Hamile olması gereken dönemde…

Seda Sayan’ın sunduğu Show TV ekranlarında yayınlanan “Artık Susma” adlı programda Yeşilçam ünlüsü annesini arayan adam haberi ardından Hale Soygazi, Edremitli Murat Şar’ın mesnetsiz iddialarını ise hamile olması gereken dönemde oynadığı çok sayıda Türk filmiyle çürütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler