Ana SayfaDedikoduSinema Sektöründen Meltem Cumbul’a Tepkiler Var

İlgili Postlar

Sinema Sektöründen Meltem Cumbul’a Tepkiler Var

Sinema Sektöründen Meltem Cumbul’a Tepkiler Var

Meltem Cumbul Semih Kaplanoğlu son dakika haberlerini sizler için derledik. Adana Film Festivali’nin kapanış töreninde skandal bir olay yaşandı. Oyuncu Meltem Cumbul sahneye çıktığı sırada herkesi şok eden bir olaya imza attı. Film-Yön En İyi Yönetmen ödülü alan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayıp arkasını döndü! Cumbul’un bu hareketi üzerine vatandaşlar sosyal medya üzerinden kendisini eleştiri yağmuruna tuttular. Festival’de bulunan Yönetmen Nazif Tunç’ta sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Siyah beyaz çektiği Buğday filmiyle Film – Yön En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanan Semih Kaplanoğlu sahneye çıktığı sırada oyuncu Meltem Cumbul herkesi şok eden bir hareket yaptı ve Kaplanoğlu’nun elini sıkmadı. Uluslararası Adana Film Festivali’nin önceki gün düzenlenen ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul’un en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmaması sosyal medya üzerinden vatandaşlar tarafından eleştirildi. Cumbul adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cumbul’un bu protestosu salondakilerin büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken oyuncu Caner Cindoruk da ayağa kalkıp duruma tepki gösterdi. Semih Kaplanoğlu, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Meltem Cumbul Semih Kaplanoğlu son dakika gelişmelerini sizler için derledik.

MELTEM CUMBUL SEMİH KAPLANOĞLU NE OLDU?

Uluslararası Adana Film Festivali’nin önceki gün düzenlenen ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadı.

Uluslararası Adana Film Festivali’nin önceki gün düzenlenen ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadı.

Adana Film Festivali dün akşam yapılan ödül töreniyle son buldu. Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Ayşe Arman’la beraber sunuculuk yapan Meltem Cumbul’un şoke eden hareketi damgasını vurdu. Gecede siyah beyaz çektiği Buğday filmiyle Film- Yön En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanan Semih Kaplanoğlu sahneye çıktığı sırada herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Sahnede kendisine elini uzatan Kaplanoğlu’na karşılık vermeyen Meltem Cumbul elini geri çekip sırtını döndü. Gecenin sunuculuğunu yapan Cumbul’un bu protestosu salondakilerin büyük şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken oyuncu Caner Cindoruk da ayağa kalkıp duruma tepki gösterdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler