Ana SayfaDedikoduSöz Dizisinin Ünlü İsmi Setten Çıkıp Oto Yıkamacılık Yapıyor

İlgili Postlar

Söz Dizisinin Ünlü İsmi Setten Çıkıp Oto Yıkamacılık Yapıyor

Söz Dizisinin Ünlü İsmi Setten Çıkıp Oto Yıkamacılık Yapıyor

Reyting rekorları kıran Söz dizisinde Keşanlı lakaplı Üstçavuş Mücahit Serdengeçti’yi canlandıran Görkem Sevindik, oyunculuğunun yanı sıra oto yıkama işine el attı.

Sevindik, ”Setten ayrı kalan zamanlarda soluğu burada alıyorum. Yeri geliyor elime fırçayı alarak benim yardım ettiğim zamanlarda olmuyor değil. Büyük keyif alarak da yapıyorum” dedi.

İçerde dizisinin Melek’i Bensu Soral küçükken ressam olmak istediğini açıkladı. Soral “Asıl hayalim şarkıcı olmak ancak hiçbir zaman bunu başaramayacağım” dedi. Soral’ın hayalini gerçekleştiremeyeceğini söylemesi, ünlülerin asıl mesleklerini akıllara getirdi. İşte bambaşka işlerle uğraşırken ünlü olup ‘Nereden nereye’ dedirten isimler ve onların ilk meslekleri…

Tuba Büyüküstün / Dekor ve sahne tasırımcısı

Buğra Gülsoy / Mimar

Şener Şen / Sınıf öğretmeni

O yıllarda doğu da öğretmenlik yapan usta oyuncu mesleğinin bırakıp istanbula gelme kararı alır. Babası oyuncu olan usta isim yan roller ile başladığı oyunculuk kariyerinde bugün en tepe de yer almakta.

Canan Ergüder / Garson

“Türkiye’ye dönmeyi hiç düşünmüyordum. Çünkü o sırada evliydim. ‘Bıçak Sırtı’nda rol almak üzere Türkiye’ye döndüm. Sonra Erol Avcı beni ‘Bıçak Sırtı’ndan sonra, Binbir Gece’ye geçirmek istedi. Ben de hayır diyemedim. Çünkü, ‘Ben ne yapacağım, Amerika’ya dönüp bir daha garsonluk mu yapacağım’ dedim.”

Rafet El Roman / Müezzin

Candan Erçetin / Arkeolog / Müzik öğretmeni

Nuri Alço / İlaç Mümesilliği

İzzet Altınmeşe / Berber

Can Yaman / Avukat

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler