Ana SayfaDedikoduSeda Akgül "Öleceğiz" Dedi, Bikinili Fotoğraf Paylaştı!

İlgili Postlar

Seda Akgül “Öleceğiz” Dedi, Bikinili Fotoğraf Paylaştı!

Seda Akgül, “Ölüm Garantisiyle Yaşıyoruz” Deyip Bikinili Fotoğrafını Paylaştı

Kısa sürede verdiği kilolarıyla adından söz ettiren Seda Akgül bu kez bikinili fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Kısmetse Olur programının başında kilolarıyla dikkat çeken fakat çok kısa sürede fit görünümüyle seyircilerinin beğenini kazanan Seda Akgül bu seferde bikinili fotoğrafını hayranlarının beğenisine sundu.

“İşin, eşin,paranın hiçbir şeyin kölesi olmayın.”

Kısmetse Olur programından sonra bir çok proje girişiminde bulunan Seda Akgül bir türlü rotasını çizemese de güzel görüntüsünün hiçbir zaman dışına çıkmadı.

Takipçileriyle sürekli fotoğraf paylaşan sosyal medya hesabını sıklıkla kullanan Seda Akgül bu sefer başka bir paylaşım yaptı. Bikinili fotoğrafında hiçbir oynama yapmayan paylaşmaktan çekinmeyen Seda Akgül fotoğrafıyla beraber güzel mesajlarda verdi.

Seda Akgül bikinili fotoğrafının altına şu sözleri yazdı: İşin,eşin,paranın hiçbir zaman kölesi olmayın. Sadece sahip olduklarınızın efendisi olun. Başta inançlarınızın. Kimse kimsenin efendisi değildir. Yaradandan başka. İçiniz rahat etsin diye söylüyorum; hepimiz ölünce sadece kemik olacağız. Bırakın dış görünüşü. İnsanlara değer verip tanımaya çalışın. Ön yargı değil,algıyla yaklaşın. Her zaman bir şansımız var. Ölüm garantisiyle yaşadığımızı unutmadan sevin. Hayat kısa,kuşlar uçuyor. Hep uçsunlar. 90 yaşında filtre ve fotoshopsuz resmim İnşallah Allah buruşmuş ama tebessüm eden resimlerimi de paylaşmayı nasip eder.

Seda Akgül, "Ölüm Garantisiyle Yaşıyoruz" Deyip Bikinili Fotoğrafını Paylaştı
Seda Akgül, “Ölüm Garantisiyle Yaşıyoruz” Deyip Bikinili Fotoğrafını Paylaştı

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler