Ana SayfaDedikoduHakan Peker ve Oğlu Burak'ın Görüntüsü Olay Oldu!

İlgili Postlar

Hakan Peker ve Oğlu Burak’ın Görüntüsü Olay Oldu!

Ünlü pop müzik sanatçısı Hakan Peker oğlu ile paylaştığı fotoğrafıyla olay oldu! 56 yaşındaki şarkıcı Hakan Peker’in, oğlunu görenler hayrete düştü!

Bir Efsaneydi Hakan Peker!

Yetenekli dansçı ve pop müzik sanatçısı Hakan Peker, genç görünümüyle yıllara meydan okuyor. İlk kez; 1988 yılında “Bir Efsane” albümü ve şarkısıyla çıkış yapan ve 90’lı yıllarda genç kızların gözdesi olan Peker, şu an ki fit görünümüyle de düşman çatlatıyor! Kendisiyle aynı adı taşıyan bir torunu olan Peker’in, geçen yıllara rağmen formundan bir şey kaybetmemesi hayranlık uyandırıyor!

Oğlunu Görenler Şokta!

56 yaşındaki sanatçı Peker, 34 yaşındaki oğlu Burak’la birlikte çekildikleri resim karesini paylaştı. Paylaşılan fotoğraf, görenleri hayrete düşürdü.

 

[irp]

2013 yılında dünya evine giren Burak’ın, babasından daha yaşlı görünmesi görenleri şaşırttı. Paylaşılan bu fotoğraf; oğlunun, babasından daha yaşlı göründüğüne dair birçok yorum aldı.

 

2 yıl önce dede olan Peker, formunu korumanın yanı sıra müzik çalışmalarına da devam ediyor. Geçtiğimiz mayıs ayında “Bir Yuva Kuramadık” adlı şarkısıyla çıkış yapan yakışıklı sanatçı, evlilik programları tam da kaldırılmışken; gündemin nabzını da yakalamış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler