Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Eski Eşini Mahkemeye Veriyor!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Eski Eşini Mahkemeye Veriyor!

Gülben Ergen, Eski Eşi Erhan Çelik’i Mahkemeye Veriyor

Gülben Ergen’in evli iş adamı Tolga Duğles’le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Seren Serengil cephesi, Gülben Ergen’e savaş açmış ve eski defterler yeniden açılmıştı. Ergen, eski eşi Erhan Çelik başta olmak üzere Salkım ve Serengil’i de mahkemeye verecek.

Gülben Ergen Sessizliğini Yargı Yoluyla Bozuyor

Bu aralar çok zor günler geçiren ve herkes tarafından bir laf işiten Gülben Ergen sessizliğini yargıyla bozmaya karar verdi. Bu bilgilerin ortaya çıkmasının ardından soluğu mahkemede alan Gülben Ergen, kendisi hakkında son derece ağır suçlamalarda ve hakaretlerde bulunan isimlerle birlikte hareket eden eski kocası Erhan Çelik’i mahkemeye verme kararı aldı. Yeşim Salkım’la birlikte kendisine kumpas kurduğunu düşündüğü eski eşini mahkemeye verecek olan Gülben Ergen bu eylemini gün içinde gerçekleştirecek.

Seren Serengil ve Yeşim Salkım Çok Ağır Laflar Söyledi

Her iki isim de sosyal medya hesapları üzerinden Gülben Ergen’e ciddi suçlamalarda bulunmuş hatta Ergen için ‘Kocamadokunma’ adıyla bir de hashtag açılmıştı. Tüm bu gelişmeler sürerken konuya Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik de dahil oldu. Ergen’le olan sürpriz boşanması sonrası ‘Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ şeklinde bir açıklama yapan ve dikkatleri üzerine çeken Çelik’in şimdi de Yeşim Salkım’la ittifak yaptığı yönünde haberler gün yüzüne çıktı. Yeşim Salkım’ın yanlışlıkla paylaştığı whatsapp mesajlarında Çelik ve Salkım arasındaki yazışma gün yüzüne çıktı. Ahmet Hakan’ın Gülben’i koruma amaçlı yazılan yazısı da birçok tepkilere neden olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler