Ana SayfaÜnlülerİlk Konserinde Rekor Seyirci!

İlgili Postlar

İlk Konserinde Rekor Seyirci!

Sosyal medyada fenomen olduktan sonra DJ’lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserini verdiği Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarını coşturdu.  Dj’lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı.

Kerimcan Durmaz’ı izleyenler arasında anneannesi Gülşen Kelebek, babası Vedat, annesi Hülya Durmaz, ablası Serap Akbudak’ın yanı sıra Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Seren Serengil, Hatice Gönül, Emel Yıldırım gibi birçok ünlü isim yer aldı. Yaptığı dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Durmaz, terini sildiği havluyu hayranlarına fırlatınca, havluyu kapmak isteyen hayranları arasında kısa süreli arbede yaşandı.Repertuarına yerli ve yabancı birçok şarkı koyarak kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturan Kerimcan Durmaz, sahnede 20 dakika boyunca dans şovu yaptı.

Gülben Ergen ve Seda Sayan adına protokolde yer ayrılmasına rağmen konsere katılmamaları dikkatleri çekti. Yaptığı dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Durmaz’ın yüzündeki plastik makyajı da kendisinin yaptığı öğrenildi. Durmaz’ın yüzünü defalarca havluya silmesine rağmen makyajının bozulmaması  hayranları arasında çok konuşuldu. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan DJ, “Çok yoğun tempoda çalıştım, çok emek sarf ettim. Üç aydır aralıksız çalışıyorum. Allah utandırmasın. İçeride 3 bin 500 kişi var” diyerek heyecanını dile getirdi.

‘Ablan Star Bebeğim’

Hakkında çıkan haberlere üzülmediğini söyleyen Kerimcan Durmaz, hakkında ortaya atılan uçakta olay çıkartmasıyla ilgili iddialar için, “Çıkan haberleri takmıyorum. Beni biliyorsunuz, size nasıl davrandığımı biliyorsunuz. Orada işini yapan insana kesinlikle öyle bir harekette bulunmam. O çantalar falan benim için hiç önemli değil, yere atıyorum ben o çantayı. Haberi yapanlara bu şekilde gitmiş olabilir ama bunu söyleyen yolcular yalan söylemişler” dedi. Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alacak olan ünlü sanatçı Muazzez Abacı’nın, Kerimcan Durmaz’ın sahne alacağını öğrenince programını iptal edip, “Öyle birinin çıktığı yerde benim işim olmaz” dediği iddia edilmişti. Kerimcan Durmaz’ın gösteri merkezini dolduramayacağı, biletlerin satılmadığı da bir başka iddiaydı. Haberlere çok şaşırdığını dile getiren Durmaz, “Öğrendim öyle bir konser yokmuş, biletler satılmadı haberi çok komik. 3 bin 500 kişi var içerde. Çekemiyorlar beni, kıskanıyorlar. Ablan star bebeğim diyorum”sözleriyle cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler