Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Turan Özdemir Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Turan Özdemir Hayatını Kaybetti!

Usta oyuncu Turan Özdemir bugün gözlerini hayata yumdu. “Dondurmam Gaymak” filmi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Özdemir’in, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

“Dondurmam Gaymak” filmiyle çoğunlukla tanınan usta oyuncu Turan Özdemir, birçok sevilen dizi film ve sinema filminde roller almıştı. “Geniş Aile, Pis Yedili, Kurtlar Vadisi, Cennet Mahallesi, Kuzenlerim, İki Yabancı” gibi sevilen TV dizilerinin yanı sıra “Yağmurdan Sonra”, “Mavi Gözlü Dev” ve “Adem’in Trenleri” gibi daha birçok sinema filminde başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmişti. Son olarak; 2017 yılında, Kanal D’de yayınlanmaya başlayan “Dostlar Mahallesi” dizisinde rol alan oyuncu ne yazık ki bugün aramızdan ayrılmış bulunuyor.

Turan Özdemir Sevenlerini Üzdü!

66 yaşındaki ünlü oyuncu Özdemir, bugün Beykoz’daki evinde ölü bulundu. 2016 yılında anjiyo olan Özdemir’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirilirken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nun vereceği raporla netlik kazanacağı belirtildi.

Turan Özdemir için çarşamba günü İzmir Devlet Tiyatrosu’nda tören yapılacak. Özdemir, aynı gün Muğla-Yatağan’da ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından babasının yanına defnedilecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler