Ana SayfaYaşamGüzellikAdriana Lima ve Metin Hara Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Adriana Lima ve Metin Hara Ayrıldı Mı?

Geçtiğimiz yaz ilişkileri başlayan Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisinde Adriana Lima, şok bir hamle yaparak Metin Hara ile olan ilişkileri bittimi sorularını akıllara getirdi.

Geçtiğimiz yaz ilişkileri başlayan Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin Bodrum tatilleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte çektikleri her fotoğraf, yaptıkları her şey olay olan çiftin ilişkilerinin reklam oldukları da öne sürülmüştü.

AŞK YAŞADIĞIMIZI KABUL EDİN

İlişkilerinin reklam oldukları iddiaları için konuşan Adriana Lima, “Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz” diyerek ilginç bir açıklamada bulunmuştu.

METİN HARA’YI TAKİBİ BIRAKTI

Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin ilişkilerinde şok bir olay yaşandı. Adriana Lima, Metin Hara’yı Instagram’dan takip etmeyi bırakınca acaba ayrıldılar mı? Sorusunu gündeme getirdi.

FOTOĞRAFLAR DURUYOR

Ünlü ve güzel model Adriana Lima, Türk yazar Metin Hara ile çektiği samimi pozlarının bulunduğu resimleri hala Instagram hesabından silmemiş olması da kafa karıştıran konular arasında. Henüz her iki taraftan da bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

Adriana Lima ve Metin Hara Ayrıldı Mı?
Adriana Lima ve Metin Hara Ayrıldı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler