Ana SayfaDedikoduGülşen'in Bindiği Uçakta Büyük Panik!

İlgili Postlar

Gülşen’in Bindiği Uçakta Büyük Panik!

Gülşen’in Bindiği Uçakta Büyük Panik! Oğluna Sarılıp Dua Etti

40 yaşında anne olan Gülşen, oğlundan ayrı kalmamak için Azur’u her yere yanında götürüyor. Bebeğini bakıcılara vermek yerine sürekli kucağında taşıyan Gülşen, bu konuyla alakalı sosyal medyada şu yorumda bulunmuştu: “Evet her yerde, her konserde birlikteyiz Azur Benan’la.🙏🏼 Şu anda da Ankara’dan Bodrum’a dönüyoruz hatta.Doğduğundan beri sadece anne sütüyle beslenmesi buna en büyük etken. Ve ve ve bir bebek için en konforlu yer anne babasının yanıdır, koynudur, kollarıdır. Allah bütün bebekleri annesine babasına bağışlasın. Sağlıklı ve mutlu olsunlar.”

Eşi Ozan Çolakoğlu ve oğulları Azur Benan ile birlikte İstanbul’dan Bodrum’a uçan ünlü şarkıcı, uçak havadayken kabin basıncı düşmesi ve maskelerin açılması sonucu büyük panik yaşadı.

Kabin Basıncı Düştü Maskeler Açıldı

İddialara göre,uçak havadayken kabin basıncı düştü, maskeler açıldı. Pilot yolculara acil iniş yapacaklarını, panik yapmamaları gerektiğini anons etti. Uçak, Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Ünlü çift alanda 2 saat bekledikten sonra saat 17.50’de başka uçakla Bodrum’a gittiler.Gülşen kucağında oğlu ile inerken çok gergindi. Popçu “Uçağın kapısı arızalıymış. Kabin basıncı düştü, maskeler açıldı. Büyük tehlike atlattık. Panik yaşadık. Oğluma sarılıp, dualar ettim. Ölmediğimize şükür ediyoruz. İnsan çocuğu olunca böyle duygular içine giriyor. O bir melek. Belki de bizi o melek korudu.. Havadaki korkumu hatırlamak istemiyorum” dedi.

Büyük panik yaşadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler