Ana SayfaÜnlülerMetin Hara "Ben bir bilim insanıyım" dedi, sosyal medyada alay konusu oldu!

İlgili Postlar

Metin Hara “Ben bir bilim insanıyım” dedi, sosyal medyada alay konusu oldu!

Dünyaca ünlü model sevgilisi Adriana Lima ile ayrılık haberleri sorulan yazar Metin Hara, “Ben bir bilim insanıyım” yanıtını verince sosyal medyada alay konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Yazar Metin Hara, geçtiğimiz yaz aylarında dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir anda tüm Türkiye’nin konuştuğu bir isim haline geldi. Son günlerde ayrılık haberleri ile gündemde olan Hara, kendini bilim insanı olarak tanımlayınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Metin Hara sosyal medyada alay konusu oldu

Metin Hara, sosyal medyada Adriana Lima ile ilgili ayrılık söylemleri konusunda “Ben bu konularda konuşmayacağım. Hiç bir zaman konuşmadım. Ben bir magazin sanatçısı değilim. Ben bir bilim insanıyım.” şeklinde açıklama yaparak yanıt verdi. Hara’nın bu yanıtında kendini bilim insanı olarak tanımlaması, sosyal medyada alay konusu olmasına neden oldu.

Adriana için yengeniz derken magazin figürüydü, ayrılınca bilim insanı oldu.

Sosyal medyada yaptığı açıklama ile alay konusu olan Meti Hara için “”Metin Hara Adriana için yengeniz derken magazin figürüydü, ayrılınca bilim insanı oldu.” gibi yorumlar yapıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Metin Hara için “Adriana Lima’dan yengeniz diye bahsederken, evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış eski sevgililerinin isimlerini verirken magazin figürü olmanın dibine vurup, “yenge” ile işler bozulunca kendisini bilim insanı olarak tanımlamış kişi.” şeklinde yorumlarda bulundular.

Bir sosyal medya kullanıcısı ise;

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler