Ana SayfaDedikoduAdriana Lima: ’Bundan Sonra Boş Yere Soyunmayacağım’ dedi

İlgili Postlar

Adriana Lima: ’Bundan Sonra Boş Yere Soyunmayacağım’ dedi

Adriana Lima: Gelecekteki planları hakkında özel açıklamalar yaptı

Yazar Metin Hara’nın sevgilisi Adriana Lima, kadın bedeniyle ilgili baskılara isyan etti. Deneyimli manken, “Artık boş yere soyunmayacağım” dedi.

Victoria’s Secret’in deneyimli meleklerden Adriana Lima, geçen ay düzenlenen yılbaşı gecesi özel defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı. Brezilyalı model, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı.

Sosyal medya, toplum ve moda dünyasında kadın bedeni üzerine yapılan baskılara dikkat çeken 36 yaşındaki manken şunları yazdı:

Adriana Lima Türk Oyuncu İle Ringe Çıktı

 

“Kadınlara belirli bir vücut ölçüsünün dikte edilmesi hiç adil değil. Bu ne fiziksel olarak ne de aklen sağlıklı. Ben bu algıyı değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra vücudumu boş sebeplerle göstermeyeceğim, boş yere soyunmayacağım” paylaşımının ardından destek mesajları yağan Lima, mesajını “Hadi gelin dünyayı değiştirelim” sözleriyle tamamladı.

Metin Hara kimdir?

Ancak bazı meslektaşları Lima’nın açıklamalarını emekliye ayrıldıktan sonra yaptığı gerekçesiyle samimi bulmadı. Adriana Lima, 1999’dan beri Victoria’s Secret şovlarında yer alıyor.

Emekli olmadan önce çıkmış olduğu son defilesinde rutin bir egzersiz ve beslenme şekliniz var mı sorusuna ise şu şekilde cevap vermişti ünlü manken;

Spor ve egzersiz yapmak benim için bir hayat biçimi. Ne olursa olsun, şov zamanı ya da değil bu benim bir parçam. Bence yapılması gereken bu, kendimize dikkat etmeliyiz, özen göstermeliyiz. Vücudumuza iyi bakmalıyız, yediklerimize dikkat etmeliyiz. Sağlıklı bir zihin ve vücut için bunlar şart. Bu yüzden ben bunu bir hayat tarzı haline getirdim ve şov öncesinde de tempomu dengeledim.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler