Ana SayfaDedikoduDemet Evgar Gülmekten Role Çok Zor Girebildi

İlgili Postlar

Demet Evgar Gülmekten Role Çok Zor Girebildi

Demet Evgar, “Senaryoyu okurken gülmekten kendimi nereye atacağımı şaşırdım. Hemen kendimi kafamda oynatmaya başladım”

 

‘Aile Arasında’ filminde Engin Günaydın’la oynayan Demet Evgar, “Senaryoyu okurken gülmekten kendimi nereye atacağımı şaşırdım. Hemen kendimi kafamda oynatmaya başladım” dedi

Vizyona yeni girmiş olan ‘Aile Arasında’ filmi için özel bir dergiye röportaj veren ünlü isim Demet Evgar’ın açıklamalarından satırbaşları:

 

-Filmin senaryosu yazılmadan önce Gülse Birsel ve yönetmen Ozan Açıktan’la buluştuğunu söyleyen Evgar, “Gülse, ‘Böyle bir konu var, eğer Engin ile isterseniz bu hikayeyi film yapalım mı?’ dedi. Ee şimdi Gülse yazıyor, Ozan çekiyor, Engin’le oynuyoruz, ‘Tamam!’

-Senaryoyu okurken gülmekten kendimi nereye atacağımı şaşırdım, kendimi kafamda oynatmaya başladım hemen. Oynadığım karakteri günahıyla, sevabıyla üstüme alırım. Çünkü inanmadığım tek bir adım bile atmadım.

“Hayatı çok sorgulayan biri misiniz?” sorusuna ise Evgar, “Cevaplara meraklı biriyim. Hayatın felsefe kısmından çok besleniyorum ve o soruyu sormak, hayatla konuşmak hoşuma gidiyor” cevabını verdi.

 

Sevenlerinin “Deli kanı geziyor damarlarında” diye iltifat ettiği Evgar, “Hiçbir deli kendine ‘Ben deliyim’ demez. Bu delilerin en büyük özelliği olduğu için bana da deliymişim gibi gelmiyor. Ama dışarıdan biri aileme girdiği zaman ‘Bu kız deli’ dedikleri oluyor. Damarlarımda bir delilik var” diye konuştu.

Oldukça olumlu ve eğlenceli geçen bu röportajdan sonra gösterime giren yeni film de başta filmin senaristi olan ünlü isim Gülse Birsel olmak üzere Demet Evgar’ı da mutlu edecek mi bunu zaman ve gişe gösterecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler